Netflix dizisi On My Block'un 2. sezonundan haber var!

Netflix'in genç kitleye hitap eden dizisi On My Block'ın ikinci sezonu için Jessica Marie Garcia kadrolu oyuncu oldu.

Netflix'in ilk sezonunu geride bırakan gençlik komedi-draması "On My Block"un ikinci sezonundan bir oyuncu kadrosu haberi geldi.

İlk sezon bölümlerinin yayınlanmasının ardından kısa bir süre sonra ikinci sezon onayını cebine koyan dizinin hikayesinde tekrar eden bir rolle Jasmine karakterine hayat veren Jessica Marie Garcia yeni sezon için kadrolu oyuncu mertebesine yükseldi.

18-10/03/jessica-garcia-twitter.jpg

Los Angeles'ın güneyinde şehrin merkezinde yoksulların oturduğu mahallede yaşayan parlak ve sokak kültürünü iyi bilen, çetin ve yoksul koşullarda büyümenin zorluklarıyla uğraşan farklı karakterlerdeki dört yakın arkadaşın yaşadıklarına odaklanan On My Block'un ilk sezonunda Jasmine'i kendine güveni tam, çoşku dolu ve görüşlerini dile getirmekten asla çekinmeyen biri olarak tanımıştık.

Jessica Marie Garcia bu diziden önce Disney Channel'ın Liv and Maddie dizisi ve Hulu'nun skeçlerden oluşan kadın karakter merkezli komedisi Betch'te rol almıştı. Oyuncuyu yakın geçmişte Danny Trejo ve Lou Diamond Phillips'li Avenge the Crows filminde de izledik.

18-10/03/jessica-marie-garcia.jpg

Awkward yaratıcısı Lauren Iungerich ve All Eyez On Me yazarları Eddie Gonzalez & Jeremy Haft ortaklığında yaratılan dizinin oyuncu kadrosunda Diego Tinoco, Sierra Capri, Jason Genao, Brett Gray ve Ronnie Hawk gibi isimler rol alıyor.

ON MY BLOCK 2. SEZON BÖLÜMLERİ NE ZAMAN GELECEK?

İlk sezon bölümleri 16 Mart tarihinde izleyiciyle buluşan dizinin yeni sezon bölümlerinin ne zaman Netflix'e geleceği henüz net değil. Yeni sezon çekimlerine kısa bir süre içinde Los Angeles'ta başlanacak.

"On My Block" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin