Manifest 1. sezon 8. bölüm ne zaman? Yeni bölüm fragmanı ve konusu

NBC kanalının ilgiyle izlenen yeni sezon dizisi Manifest'in gelecek hafta ekranlara gelecek yeni bölümünde neler olacak?

NBC'nin gizem yüklü dizisi "Manifest"in ilk sezon serüveni sürüyor. Dizi bu hafta sezonun yedinci bölümü "S.N.A.F.U." ile izleyiciyle buluştu.

MANIFEST 1. SEZON 7. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Montego Air 828 sefer sayılı uçağın kayıp yolcularıyla ilgili gizemin ön planda olduğu bölümde Ben, Unified Dynamic Systems şirketi hakkında bilgiler edinmek amacıyla şirketin hizmet aldığı muhasebe firmasında işe başlar. Burada gizlice elde ettiği bilgileri içeren flash disk Vance'ın eline geçer. Michaela ise kendisi için derin ve anlamlı kişisel sonuçlar ortaya çıkaracak yeni bir cinayet soruşturmasının içindedir.

MANIFEST 1. SEZON 7. BÖLÜM REYTİNGLERİ NASIL ÇIKTI?

Dizi, Jeff Rake & Bobak Esfarjani'nin senaryosunu kaleme aldığı "S.N.A.F.U." isimli bölümle izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 1.1 reyting oranı ve 6.10 milyon izleyici ile başlangıcından bu yana en düşük izlenme rakamlarını elde etti.

Aynı gün yayınlanan ulusal kanal dizileri içinde CBS'in The Neighborhood dizisi Manifest'in çok az önünde günü ilk sırada tamamladı. Böylelikle Manifest zirvedeki yerini ilk kez kaptırmış oldu.

18-11/15/manifest-1-sezon-8-bolum-foto4.JPG

MANIFEST 1. SEZON 8. BÖLÜM NE ZAMAN?

Manifest, Nina Lopez-Corrado'nun yönetmen koltuğunda oturduğu sezonun sekizinci bölümü olan "Point of No Return" ile 19 Kasım Pazartesi akşamı NBC ekranlarında kaldığı yerden devam edecek.

Peki, yeni bölümde izleyiciyi ne gibi gelişmeler bekliyor?

MANIFEST 1. SEZON 8. BÖLÜM KONUSU

Ben (Josh Dallas), 828 nolu uçuşun kayıp yolcularını bulma konusunda zamana karşı gerçekleştirilen yüksek riskli arayışta Vance (Daryl Edwards) ile beklenmedik bir ortaklığa girişir.

Bu sırada Michaela (Melissa Roxburgh), Angel of Death (ölüm meleği) olduğuna inanan intihara meyilli bir yolcuya yardım etmeye çalışmaktadır.

18-11/15/manifest-1-sezon-8-bolum-foto.JPG

Okula geri dönen Cal (Jack Messina) ise hem istemediği şöhreti hem de artık 16 yaşında olan eski arkadaşlarıyla ilişkilerini yönetmeye çalışmaktadır.

MANIFEST 1. SEZON 8. BÖLÜMDEN DİĞER KARELER

18-11/15/manifest-1-sezon-8-bolum-foto2.JPG

18-11/15/manifest-1-sezon-8-bolum-foto1-1542293016.JPG

18-11/15/manifest-1-sezon-8-bolum-foto3.JPG

18-11/15/manifest-1-sezon-8-bolum-foto5.JPG

18-11/15/manifest-1-sezon-8-bolum-foto6.JPG

"Manifest" 1. sezon 8. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin