Jack Cutmore-Scott komedi dizisi What If? ile ekranlara dönüyor!

ABC kanalı Jack Cutmore-Scott'ın başrolünde yer aldığı komedi dizisi "What If?"in geliştirme çalışmalarına başladı. What If? nasıl bir dizi?

Son olarak ikinci sezonu göremeyen kısa ömürlü Deception dizisinde izlediğimiz aktör Jack Cutmore-Scott oyuncu olarak yer almasının dışında yazarlığını da yaptığı yeni bir dizi projesi ile ekranlara dönüş hazırlığında!

Amerikan ulusal kanallarından ABC, Cutmore-Scott'ın arkasında olduğu komedi dizisi "What If?" için geliştirme çalışmalarına başladı.

"WHAT IF?" DİZİSİNİN KONUSU

Yürütücü yapımcı kadrosunda ABC Studios ile anlaşmalı The District çatısı altında Jay Lacopo ve Ruben Flerischer'ı da bulunduran dizinin konusu şöyle:

Cutmore-Scott'ın orijinal fikrine dayanarak geliştirilen What If?'in hikayesi; görünüşte önemsiz olan bazı seçimlerin biraz da şansın yardımıyla hayatı değiştiren sonuçlar doğurabileceği noktasından hareket ediyor.

18-11/15/deception-dizisi.jpg

Cutmore-Scott'ın, Lacopo'nun denetleyici yazarlığında senaryosunu kaleme aldığı dizi, bu ikiliyi Fox'un komedi dizisi Cooper Barrett's Guide To Surviving Life'ın ardından bir kez daha bir araya getirmiş oluyor. Jay Lacopo'nun yaratıcısı ve yürütücü yapımcısı olduğu dizide Cutmore-Scott'ı hikayenin ana karakteri Cooper Barrett'a hayat verirken izlemiştik.

Başarılı illüzyonist Cameron Black'in özel danışman olarak sahne sanatını suçluların yakalanmasını sağlamak için kullanmaya başlamasıyla gelişen olayları izlediğimiz ABC dizisi Deception'da başrolde olan aktör Cooper Barrett's Guide to Surviving Life dışında Bad Match ve Dunkirk gibi filmlerde de boy gösterdi.

18-11/15/cooper-barrett.jpg

Lacopo ile birlikte The District'ten Fleischer ve David Bernad'ın yürütücü yapımcı kadrosunu oluşturduğu What If? dizisinde Cutmore-Scott denetleyici yapımcı olarak künyede yer alıyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin