Manifest dizisine gizemli bir karakter katılıyor!

NBC kanalının Manifest dizisinin ilk sezon oyuncu kadrosuna Matt Long dahil oldu.

Yeni yayın sezonunun en çok izlenen ulusal kanal dizileri arasında yer alan NBC'nin Manifest dizisinin ilk sezon oyuncu kadrosuna Matt Long dahil oldu.

Son dönemde Helix dizisinde canlandırdığı Dr. Kyle Sommer karakteriyle bilinen aktör tekrar eden önemli bir rolle hikayede yer alacak.

18-11/15/matt-long-foto.jpg

Yaratıcı/yürütücü yapımcı Jeff Rake'in arkasında olduğu ve 2014 yılında Hint Okyanusu üzerinde kaybolan Malezya Havayolları'na ait yolcu uçağı olayından etkilendiği görülen Manifest; 2013 yılında Jamaika'dan New York JFK Havalimanı'na doğru yola çıkan Montego Air 828 sefer sayılı uçağın, kaybolmasının tam beş yıl sonrasında hiçbir şey olmamışcasına tüm yolcularıyla New York yakınlarında küçük bir havaalanına inmesiyle gelişen gizemli olayları konu ediniyor.

LONG'UN ROLÜNÜN DETAYLARI

Long'u dizide Zeke karakteriyle izleyeceğiz. Gizemli yeni bir karakter olarak hikayeye dahil olacak Zeke yeni bir ilişki üçgenini tetiklerken, dizinin ana gizemi konusunda altüst edici bir etkiye sahip olacak.

Eski nişanlısı Jared'in artık Lourdes ile birlikte olduğu Michaela için yeni bir sevgili adayı? Ya da Montego Air Flight 828'in talihsiz yolcularından birisi mi? Bunu zamanla göreceğiz.

Helix (Dr. Kyle Sommer), kısa ömürlü Lucky 7 (Matt Korzak), Private Practice (Dr. James Peterson), Mad Men (Joey Baird) gibi dizilerde kadrolu ve tekrar eden rollerle izlediğimiz 38 yaşındaki aktör Timeless ve The Newsroom gibi dizilerde konuk oyuncu olarak boy gösterdi.

18-11/15/manifest-afis.jpg

Warner Bros. Television ve Compari Entertainment ortak yapımcılığında hazırlanan Manifest'in yürütücü yapımcı kadrosunda Rake ile birlikte Robert Zemeckis ve Jack Rapke yer alıyor.

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin