Mark Schwahn cinsel taciz iddiaları sonrası The Royals dizisinden kovuldu!

E!, yapımcı Lionsgate TV ve Universal Cable Productions ortak bir karar alarak Mark Schwahn'ın The Royals dizisindeki işine resmen son verdi.

Volkan Küçükel
22 Aralık 2017 - 10:28
Gündem

E!'den beklenen açıklama geldi ve bir süredir taciz iddialarıyla gündemde olan yazar-yapımcı Mark Schwahn ile yolların ayrıldığı duyuruldu.

Kanalın başrolünde Elizabeth Hurley'in rol aldığı dizisi The Royals'ta yaratıcı/yürütücü yapımcı ve showrunner olarak dümenin başında yer alan Mark Schwahn için geçtiğimiz ay çıkan cinsel taciz iddialarının ardından yapımcının dizideki durumu askıya alınmıştı.

MARK SCHWAHN RESMEN KOVULDU!

2003-2012 seneleri arasında ekranlara gelen yaratıcısı olduğu One Tree Hill'in kamera arkası ekibi ve oyuncu kadrosundan birçok isim tarafından cinsel taciz iddialarıyla suçlanan yapımcı için yayıncı kanal E!, yapımcı Lionsgate TV ve Universal Cable Productions ortak bir karar aldı ve Schwahn'ın projedeki işine resmen son verdi.

17-12/22/the-royals-ekibi.jpg

Lionsgate'in konuyla ilgili yaptığı basın açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

"Soruşturmamızı tamamladık ve Mark'ın The Royals'a geri dönmemesine karar verdik. The Royals'ın dördüncü sezon prodüksiyonu tamamlanmış durumda ve yeni sezon bölümleri bahar döneminde E! ekranlarında yayınlanacak."

Yaşanan bu gelişmelerin ışığında The Royals'ın 5. sezonunun olup olmayacağı iyice belirsizleşti.

Mark Schwahn için olaylar nasıl gelişmişti?

17-12/22/the-royals.jpg

One Tree Hill dizisinin yazar ekibinde yer alan Audrey Wauchope, geçtiğimiz haftalarda Mark Schwahn'ı cinsel tacizle suçlamış; dizide rol alan oyunculardan Sophia Bush, Hilarie Burton ve Bethany Joy Lenz'in aralarında bulunduğu bir grup, sosyal medyada yayınladıkları mektupla bu iddiaları doğrulamıştı.

Grup mektupta o dönemde yaşanan gelişmelerden bahsederken psikolojik ve fiziksel olarak manipule edildiklerini, fiziksel olarak kendilerini güvende hissetmediklerini, birçoğunun rahatsız edici durumlara girdiklerini ve sürekli tehdit altında olduklarını dile getirmişti. Schwahn son olarak The Royals ekip ve oyuncuları tarafından da suçlanmıştı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin