Epix dizisi Graves iptal edildi!

Nick Nolte'nin başrolünde yer aldığı Epix dizisi Graves için yolun sonuna gelindi. Dizi resmen iptal edildi.

Volkan Küçükel
22 Aralık 2017 - 00:53
Gündem

Metro-Goldwyn-Mayer'a bağlı Epix kanalının geçtiğimiz haftalarda ikinci sezonunu tamamlayan komedi dizisi "Graves"in ekran macerasının sona geldiği duyuruldu.

GRAVES 3. SEZON YOK!

Kanaldan yapılan duyuruya göre ünlü aktör Nick Nolte'nin başrolünde yer aldığı dizi için iptal kararı alındı ve dizinin 3. sezonu olmayacak.

Geçtiğimiz sene ekranlara gelen ilk sezonunun ardından bu sene 22 Ekim-10 Aralık tarihleri arasında 10 bölümlük serüveniyle izleyicilerle buluşan dizinin son olarak art arda ekranlara gelen "Not All Who Wander Are Lost" ve "Spark Meet Gasoline" bölümleri böylelikle aynı zamanda dizinin final bölümleri oldu.

17-12/22/graves-epix.jpg

"GRAVES" KONUSU

Graves'te Nick Nolte karşımıza iki dönem başkanlık yapmış ve gözden düşmüş eski ABD başkanı Richard Graves karakteriyle çıkıyor..

Görevi bırakıp Beyaz Saray'dan ayrılışından 25 yıl geçmesinin ardından yaptığı hatalar üzerine kafa yormaya başlayan Graves, karısı Margaret'ın (Sela Ward) kendi siyasi hırs ve ihtiraslarının peşinde koştuğu günümüzde, başkanlığı süresindeki yanlışlıkları düzeltmek adına asistanı ile birlikte bir takım kurup sıkı bir mesaiye başlar.

Graves'in oyuncu kadrosunda ayrıca Skylar Astin, Heléne Yorke, Chris Lowell ve Callie Hernandez gibi isimler rol alıyor. İkinci sezonda Adam Goldberg, Spencer Grammer, Wallace Shawn, Sarah Baker, Lauren Weedman, Matt Long, Juliette Lewis ve Jacqueline Bisset gibi isimleri de izledik.

17-12/22/graves-dizisi.jpg

Lionsgate ve Kingsgate Films ortaklığında hazırlanan Graves'in yaratıcısı ve showrunner'ı Joshua Michael Stern iken Oscar ödüllü Greg Shapiro ve Rebecca Kirshner ikilisi yürütücü yapımcı olarak projede yer alıyordu.

Abby Gewanter'ın danışman yapımcı olarak bulunduğu dizinin yapımcı kadrosunda ayrıca Emmy ödüllü Bill Hill ve Jack Moore yer alıyordu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin