Yuvamdaki Düşman dizisi hangi kanalda ne zaman yayınlanacak? Oyuncu kadrosu belli oldu

Yeni yılın iddialı projelerinden biri olan Yuvamdaki Düşman dizisi hangi kanalda ne zaman yayınlanacak? Oyuncu kadrosu belli oldu. Büyük bir merakla beklenen dizi entrika dolu sahneleriyle seyirciyi ekrana kilitleyecek.

Berfu Gürle
21 Aralık 2017 - 17:00
Gündem

2018 yılında seyirci ile buluşması beklenen dizi Yuvamdaki Düşman dizisi hangi kanalda ne zaman yayınlanacak? Merakla beklenen dizinin oyuncu kadrosu belli oldu. İşte o isimler...

Yeni sezon dizilerinin erken final yapmasıyla beraber kanallar yeni dizilerini piyasaya çekmeye başladı. Show Tv ise gerek kadrosu gerek konusu ile Türk toplumuna hitap eden iddialı bir yapımla Yuvamdaki Düşman'la seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Dizinin yapımcılığını Düş Gezginleri, yönetmenliğini Müge Uğurlar, senaryosunu ise Rüya İşçileri üstleniyor. Yakın bir zamanda ekranlara gelmesi beklenen dizinin çekimleri başladı.

17-12/21/yuvamdaki-dusman-dizisi.Jpeg

Yuvamdaki Düşman dizisi oyuncu kadrosu

Nefes kesen heyecan dolu dakikaların ve bol entrikanın yer alacağı dizide daha önce Aşk-ı Memnu'da ki unutulmaz performansı ile hafızalara kazınan Nebahat Çehre başrolde yer alıyor. Aynı zamanda Çehre'ye başroller Ece Çeşmioğlu, Pamir Pekin ve Aslı Tandoğan eşlik ediyor. Geçtiğimiz günlerde çekimlerinin İstanbul Kemerburgaz başladığı öğrenilen Yuvamdaki Düşman'da birbirinden çok farklı karakter ve hikayeler anlatılacak. Dizinin başrol isimlerine ayrıca Pelin Öztekin, Hakan Dinçkol, Rıza Akın, Doğaç Yıldız, Cansu Türedi ve Sultan Köroğlu Kılıç gibi başarılı oyuncular eşlik edecek.

17-12/21/yuvamdaki-dusman-dizisi-hangi-kanalda-ne-zaman-yayinlanacak-oyuncu-kadrosu-belli-oldu-1513865887.jpg

Sürpriz isimler ilk bölümde sevenlerini şaşırtacak

Oyuncu kadrosunun açıklanmasıyla birlikte kadroda yer almayan konuk oyuncu olarak diziye destek verecek diğer isimler ise hayranları tarafından çok sevilen Pelin Karahan ve Çağdaş Onur Öztürk oldu. Çekimlerin başladığı ilk gün sete dahil olarak sürpriz yapan isimler sevenlerini mutlu etti.

17-12/21/yuvamdaki-dusman-dizisi.JPG

Yuvamdaki Düşan Konusu

Çocuk yaşlarından itibaren yaşadığı hayattan daha fazlasını isteyen, kurduğu hayaller uğruna her şeyi göze alabilecek bir kadının hikayesini işleyecek. Ulaşmaya çalıştığı hayata bir adım kala tüm emeklerinin kaybeden genç bir kadın ne yapar? Yeniden hayalini kurduğu o hayatın peşinden giden bir kadının varlıklı ve mutlu bir aileye gözünü dikmesiyle her şey başlar. Yuvamdaki Düşman yakında Show TV’de seyircisiyle buluşacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin