Netflix dizisi Dark 2. sezon onayını aldı!

Netflix'in son dönemde çok konuşulan dizisi Dark'a resmi 2. sezon onayı çıktı.

Volkan Küçükel
21 Aralık 2017 - 15:39
Gündem

Online yayın platformu Netflix'in ilk sezonuyla dikkat çeken ve çok konuşulan gizem-gerilim türündeki Alman yapımı dizisi "Dark" yola devam ediyor!

DARK DİZİSİNE RESMİ YENİ SEZON ONAYI ÇIKTI!

Platform, 01 Aralık'ta 10 bölümlük ilk sezonunu abonelerine sunduğu dizisine resmi 2. sezon onayını verdi.

"DARK" KONUSU

Baran bo Odar ve Jantje Friese ikilisince yaratılan, hikayesi günümüzdeki bir Alman kasabasında geçen bilim-kurgu gerilimi Dark; iki küçük çocuğun ortadan kaybolmasının dört aile arasındak çifte yaşam ve çatlak ilişkileri ortaya çıkarmasını; bu dört ailenin hummalı bir cevap arayışına girmesinin üç nesli kapsayan akıl almaz bir gizemi ortaya çıkarmasını konu ediniyor.

17-12/21/dark-dizisi.jpeg

Netflix'in Almanca dilindeki ilk dizisi olma özelliğini taşıyan Dark; Almanya dışında ABD, Brezilya, İtalya, Türkiye, İspanya, Fransa ve diğer birçok ülkede izleyicilere ulaşırken, geniş bir kesimden olumlu eleştiriler almaya devam ediyor.

Netflix'in Uluslararası Orijinal Yapımlarından Sorumlu Başkan Yardımcısı Kelly Luegenbiehl onay gelişmesiyle ilgili şu ifadeleri kullandı:

17-12/21/dark-turkce-poster-1513859640.jpg

"Dark'tan ilk haberdar olduğumuzda Almanya'da ya da dünyanın herhangi bir coğrafyasında bu türde bir diziye rastlamadığımızın erkenden farkına varmıştık. Dark, harika hikaye anlatımının coğrafyaları aştığının bir kanıtı.

Dünyanın dört bir yanındaki abonelerimizin Winden'ın gizemli dünyası ile büyülenmesinden ve hikayenin gelişimini görmeye devam edecek olmalarından dolayı çok heyecanlıyız."

Oliver Masucci, Karoline Eichhorn ve Jördis Triebel gibi isimlerin rol aldığı dizinin showrunner ikilisi bo Odar ve Friese ise;

"Hikayemizin dünya çapında geniş bir izleyici kitlesine ulaşarak başarı sağlaması bizi çok heyecanlandırıyor. İzleyiciler hikayedeki kahramanlarımızın sırlarından etkilendi ve hikayenin sunduğu çeşitli bulmacaların çözülmesinden zevk aldılar.

17-12/21/dark-2-sezon.png

Yeni bir sezon için yolculuğa başlayacağımızı bilmek biz showrunnerlar için rüyalarımızın gerçek olması anlamına geliyor. Dizi hayranları Dark'ın ikinci sezonunda bol miktarda sürprizle karşılaşacaklarından emin olabilirler" şeklinde konuştular.

DARK 2. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Dark'ın yeni sezon bölümlerinin 2018 senesinin sonlarına doğru izleyicilerle buluşması bekleniyor.

"Dark" Türkçe alt yazılı fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin