Mark Strong FOX'un yeni casusluk dizinde!

Fox'un yeni dizisi Deep State'in başrolü için Mark Strong seçildi.Dizi bölgesel yazarlar tarafından yaratılmış ilk yapım olacak.

Berfu Özlen
03 Nisan 2017 - 17:27
Gündem

Tinker Tailor Soldier Spy ve Kingsman: The Secret Service gibi casusluk yapımlarından tanıdığımız Mark Strong yeni bir aksiyon dizisi ile karşımızda!

İlk bölgesel yapım

Deep State, Fox için bir ilk. Dizi Fox Networks'ün Avrupa ve Afrika bölgesi yazarları tarafından oluşturuldu. Her biri 1 saatten 8 bölüm yayınlanacak olan dizi, İngiltere, ABD, İran, Lübnan ve Fransa'da geçecek.

Dizinin yazar kadrosunda Matthew Parkhill, Simon Maxwell ve Steve Thompson varken, yönetmen koltuğunda Robert Connolly ve Parkhill oturacak. Deep State'in yapımcılığını ise Hilary Bevan Jones üstlenecek.

Mark Strong'un karakteri Max Easton'u tanıyalım

Strong, dizide Max Easton isminde geleceği, bugünü ve geçmişi arasında sıkışmış eski bir ajanı canlandracak. Easton kaybettiği oğlunun intikamını almak için mesleğe geri döndüğünde, kendini Orta Doğu'daki kaosu besleyen bir planın ve casusluk savaşının kalbinde bulacak.

Mark Strong, proje ile ilgili; "Bazen elinizden bırakamadığınız yapımlarla karşılabiliyorsunuz, Deep State de işte böyle bir dizi. Senaryo yazarlığının en güzel örneklerinden biri" dedi ve ekledi, "İlk bölgesel yapım ile çalışmaktan gurur duyuyorum. Mükemmel bir takım oluşturdular ve ben de Robert Connolly, Matthew Parkhill, Hilary Bevan Jones, Simon Maxwell ve Steve Thompson gibi insanlarla çalışmayı dört gözle bekliyorum."

Deep State'in çekimlerine Mayıs ayında başlanması planlanıyor. Dizi Fox ağına dahil 50 ülkede yayınlanacak. Dizi ile ilgili haberler için bizi takip edebilirsiniz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin