Raza Jaffrey Lost In Space kadrosuna katıldı

1965 yapımı kült dizi Lost In Space tekrar yapımında Homeland'den tanınan Raza Jaffrey rol alacak.

Berfu Özlen
03 Nisan 2017 - 16:13
Gündem

Deadline'ın haberine göre, Lost in Space'in yeniden çekim yapımı kadrosuna Homeland ve Code Black gibi yapımlardan tanıdığımız Raza Jaffrey dahil oldu. 2018 yılında ekranlara gelmesi planlanan dizi, orjinal yapımdaki gibi Robinson Ailesini konu alacak. 

17-04/03/lost_in_space-paslanmazkalem.jpg

Dizinin Konusu

1965 senesinde Irwin Allen tarafından yaratılan dizi 3 sezon ve 85 bölüm sürdü. Robinson ailesinin Jupiter 2 rotasından bir sabotaj sonucu çıkmalarını ve tanımadıkları bir gezegende verdikleri yaşam savaşını anlatan dizi ayrıca ailenin kendi dinamiklerini dengede tutma çabasını da konu alıyor. Jaffrey ise dizide Victor karakterini hayata geçirecek. Jaffrey karakteri Victor hakkında, "genç yaşından beri politika ile ilgilen, aceleci ve kibirli bir genç" olarak bahsediyor ve bu kibrin altında yatan nedenin aslında başarısız olma korkusu olduğu belirtiyor.

Kamera arkasında büyük isimler

Yeni dizinin yaratıcı ekibinde Matt Sazama, Burk Sharpless ve Zack Estrin var. Yönetmen koltuğunda ise, Neil Marshall (Game of Thrones) ve Marc Helwig var. Dizinin ana hatları orjinal yapımla bağlantılı olacak şekilde çizildi. Dram ve bilim-kurgunun iç içe geçtiği dizi "her zamanın dizisi olacak bir hayatta kalma hikayesi" olarak tanımlanıyor. 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin