Marlon 2. sezon ne zaman başlıyor?

Takvimlerinizi işaretleyin! NBC kanalının sevilen komedisi Marlon'un 2. sezon başlangıç tarihi duyuruldu.

Volkan Küçükel
10 Nisan 2018 - 16:23
Gündem

NBC'nin komedi dizisi "Marlon"un 2. sezon başlangıç tarihi belli oldu!

MARLON 2. SEZON İÇİN GERİ SAYIM!

İlk sezonuyla dört büyük ulusal kanal göz önüne alındığında geçtiğimiz yaz döneminin en çok izlenen komedi dizisi olarak dikkat çeken Marlon, 14 Haziran Perşembe akşamı yeni sezonunun ilk bölümüyle ekranlara geri dönecek.

GEÇEN YAZIN EN ÇOK İZLENEN KOMEDİ DİZİSİ: MARLON

Dizi, ilk sezonunda izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 1.5 reyting oranı ve sonraki yedi günlük izlenme oranlarının dahil edilmesiyle 5.6 milyon izleyici ortalaması elde ederek dört büyük kanal göz önüne alındığında 18-49 yetişkin yaş ve toplam izleyici kategorilerinde geçen yazın ilk sırada gelen dizisi olmayı başarmıştı.

18-04/10/marlon-nbc.jpg

"MARLON" DİZİSİNİN KONUSU

Hikayesi Marlon Wayans'ın (In Living Color, Scary Movie) gerçek yaşamından esintiler taşıyan yapım, iki çocuğunu (Marley ve Zack) eski karısı Ashley ile birlikte büyütmeye kendini adayan bir baba Marlon Wayne'ın yaşadığı komik olayları izleyicilere aktarıyor.

Marlon Wayans, Essence Atkins, Bresha Webb, Diallo Riddle, Notlim Taylor ve Amir O'Neil'in oyuncu kadrosunda bulunduğu dizi; Universal Television, Bicycle Path Productions, Baby Way Productions ve 3 Arts Entertainment ortak yapımcılığında hazırlanıyor.

Moynihan ile birlikte Marlon Wayans, Rick Alvarez ve Michael Rotenberg projenin yürütücü yapımcı kadrosundaki isimler.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin