Ufak Tefek Cinayetler Burcu (Duygu Sarışın) kimdir?

Star Tv ekranlarında salı günleri yayınlanan ve geniş bir izleyici kitlesine sahip olan Ufak Tefek Cinayetler dizisi Burcu (Duygu Sarışın) kimdir?

Nurşah
10 Nisan 2018 - 17:53
Kültür Sanat

Lise yıllarından arkadaş olan 4 kadının seneler sonra bir araya gelmesi ile yaşananları konu alan ve her bölümü ile izleyicide merak uyandıran Ufak Tefek Cinayetler Burcu kimdir? Karakteri canlandıran Duygu Sarışın hakkında merak edilenler haberimizin devamında yer alıyor...

18-04/10/ufak-tefek-cinayetler-burcu.jpg

Ufak Tefek Cinayetler Burcu kim?

Arzu (Tülin Özen) ile Mehmet'in kendi halinde seyreden evliliklerini yıkan kadın olarak diziye katılan Burcu aynı zamanda pilates hocasıdır. Sarmaşık sakinlerinin hayatına pilates dersleri vererek dahil olmuş ve en sonunda Arzu'nun eşini de ondan çalmıştır. Hırslı ve amacına ulaşmak için yoluna çıkan insanları tek seferde feda edecek olan Burcu, dizideki güç savaşları esnasında bir Pelin'in (Bade İşçil) tarafına bir Merve'nin tarafına geçiyor olsa da iki kadının yanında da kendine yer edinememiştir.

Geçtiğimiz bölümlerde sahte hamileliğinin ortaya çıkmasının ardından Mehmet'in kendine olan güvenini kaybetmesine sebep olmuş ve elindeki her şeyi kaybedecek noktaya gelmiştir... Ufak Tefek Cinayetler Burcu karakteri Duygu Sarışın tarafından canlandırılmaktadır.

 

18-04/10/ufak-tefek-cinayetler-burcu-duygu-sarisin-kim.jpg

Duygu Sarışın kimdir?

24 Kasım 1987 tarihinde İzmir'de dünyaya gelmiştir. 1.70 boyunda olan güzel oyuncu, Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi mezunudur. İzmir Devlet Tiyatroları bünyesinde pek çok tiyatroda oynayarak alanında deneyim kazanmıştır. 

2011 senesinde yayınlanan Cennetin Sırları adlı dizide canlandırdığı Meltem karakteri ile televizyon dünyasına giriş yapmıştır. 2016-2017 dizi sezonunda izlenme rekorları kıran Çukur adlı dizi ile gündeme gelmiş ve dizideki rol arkadaşlarından Çağatay Ulusoy ile adı dedikodulara karışmıştır.

Genç ve güzel oyuncu son olarak Ufak Tefek Cinayetler dizisinde canlandırdığı Burcu karakteri ile ekranlardadır...

Ufak Tefek Cinayetler son bölüm fragmanı 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin