Mart ayında Netflix'te neler var?

Netflix'in Mart ayı takvimi paylaşıldı.

Merve Mutlu
26 Şubat 2021 - 18:42
Gündem

Dünyaca ünlü dijital içerik platformu olan Netflix'in Mart ayındaki takvimi belli oldu. Her ay birbirinden başarılı ve özgün içerikleri aboneleri ile buluşturan platformda bakın Mart ayında neler var?

21-02/26/netflix.png

Mart ayında Netflix'te neler var?

21-02/26/bigggi.png

Biggie: I got a Story To Tell, 1 Mart'ta yayına girecek. The Notorious B.I.G. ismiyle tanınan Christopher George Latore Wallace’ın en yakın arkadaşları ve ailesiyle yapılan röportajlara, hiç görülmemiş arşiv görüntülerine yer verilen belgeselde, rap yıldızının hayatının bilinmeyenleri aktarılıyor.

21-02/26/moxie.png

Moxie, 3 Mart'ta yayında. lisesinin saçma cinsiyetçi kuralları ve okuldaki saygısız erkek arkadaşlarını protesto etmek için feminist bir devrim başlatan genç bir kızın hikayesini konu ediyor.

21-02/26/the-one.png

The One, 12 Mart'ta yayında olacak. 123 değişik evrende yolculuk ederek alternatif benliklerini avlayarak ve yok ederek tüm evrenlerde tek benlik olmaya çalışan Gabriel Yulaw'ın hikatesini anlatıyor.

21-02/26/kagittan-hayatlar.png

Çağatay Ulusoy'u başrolde izleyeceğimiz ve kağıt toplayarak geçinen ve sağlığı giderek kötüleşen terk edilmiş bir çocuk olan Mehmet'in birden hayatına giren küçük Ali'nin, onu kendi çocukluğuyla yüzleştirdiği hikayeyi anlatan Kağıttan Hayatlar 12 Mart'ta yayında.

21-02/26/waffle.png

Waffles ve Mochi 16 Mart'ta yayında.

21-02/26/formula.png

Formula 1: Drive to Survive 3. sezonuyla 19 Mart'ta yayında.

21-02/26/who-killed.png

Who Killed Sara?'nın yayın tarihi 24 Mart.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin