Osman Sonant Sıcak Kafa dizisinin başrolü oldu!

Netflix dizisi Sıcak Kafa'nın başrolü belli oldu.

Merve Mutlu
26 Şubat 2021 - 18:02
Gündem

Tims&B'nin Netflix için hazırladığı yeni dizi projesi Sıcak Kafa'nın hazırlıkları devam ediyor. Bir kitaptan uyarlanacak olan ve Mert Baykal yönetmenliğinde çekilecek olan dizinin kadrosuna sürpriz isimler katılıyor.

21-02/26/osman-sonant-1614351309.jpg

Konusu ve türü henüz açıklanmayan ve cast çalışmaları hızla devam eden projenin başrolü, ekranların sevilen isimleri arasında yer alan başarılı oyuncu Osman Sonant oldu. Kadroda yer alan diğer isimlerle ünlüler geçitine dönüşen projede Gonca Vuslateri, Hazal Subaşı, Erdem Akakçe, Feriha Eyüboğlu, Tilbe Saran ve Haluk Bilginer de yer alıyor.

Osman Sonant kimdir?

1997'de Bahçelievler Belediye Tiyatrosu'nda Yılmaz Gruda'dan aldığı eğitimle oyunculuğa ilk adımını attı. 1998'de Ferhan Şensoy yönetimindeki Ortaoyuncular Nöbetçi Tiyatro'da çalışmalarını devam ettirdi ve 1999'da girdiği İ.Ü. Konservatuvarı Sahne Sanatları Bölümü'nde eğitimini tamamladı. Çeşitli tiyatro oyunlarında, TV dizilerinde ve sinema filmlerinde yer alan Osman Sonant, 2009'da Yeşim Ustaoğlu'nun Altın İstiridye ödüllü "Pandora'nın Kutusu" isimli filmindeki Mehmet karakteriyle 16. Altın Koza Film Festivali En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Ödülü'nü kazandı. "Alimler ve Sultanlar" isimli sinema filminde Fatih Sultan Mehmet karakterini canlandırdı.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin