Marvel dizisi Moon Knight'ın başrolü için ünlü isimle anlaşma yakın!

Marvel & Disney+ iş birliği ile hazırlanan Moon Knight'ta ana karaktere hayat verecek isim belli olmak üzere! Oscar Isaac ile görüşmelerde sona yaklaşıldı! Detaylar...

Oscar Isaac, Star Wars serisindeki Poe Dameron rolünün ardından bu kez Marvel Sinematik Evreni'ne göz dikti!

OSCAR ISAAC "MOON KNIGHT" OLMAYA ÇOK YAKIN!

Aktör, Marvel & Disney+ iş birliğiyle hazırlanan çizgi roman kahramanı "Moon Knight" odaklı yeni dizinin başrolü için düşünülen isimlerden birisi ve şu sıralar dizinin yapımcılarıyla görüşmeler halinde olduğu belirtiliyor. Görüşmeler olumlu ilerlerken yakın bir zaman içinde Moon Knight'ın Isaac olduğu resmi olarak duyurulabilir.

Netflix'in The Umbrella Academy çizgi roman uyarlamasını geliştiren ve kaleme alan Jeremy Slater ile ise dizinin yazar ekibine liderlik etmesi konusunda görüşülüyor.

20-10/27/moon-knight-osaac-isaac.jpg

MOON KNIGHT KİMDİR?

Moon Knight, diğer adıyla Marc Spector, suçlu yeraltı dünyasıyla daha iyi savaşmak için çok sayıda başka egoya (taksici Jake Lockley ve milyoner playboy Steven Grant) sahip bir paralı askerdir.

Ancak daha sonraları Mısır ay tanrısı Khonshu ile yaptığı anlaşma ile dünya üzerinde tanrının avatarı olan karakter son olarak tamamen beyaz giyinen ve Mr. Knight adıya bilinip suçlulara karşı mücadele eden bir danışman kimliğine bürünmüştür.

Marvel ve Disney bir yandan dizinin yönetmenliğini üstlenecek ismi bulmak için de çalışmalarını sürdürüyor.

Moon Knight dizisinin çekimlerine ne zaman başlanacağı konusunda şimdilik kesinleşmiş bir tarih mevcut değil. Ancak çalışmaların hız kazandığı görülüyor.

Marvel ve Disney+ ortaklığında hazırlanacak dizilerle ilgili son dönemde haber akışının hız kazandığı ortada. Tatiana Maslany "She-Hulk" ve Iman Vellani "Ms Marvel" dizileri için geçtiğimiz haftalarda anlaşmaya varan isimler olmuşlardı.

20-10/27/oscar-isaac.jpg

Ayrıca Marvel Sinematik Evreni'nde geçecek olmasıyla merak uyandıran Disney+ dizisi "WandaVision"ın bu yılın sonlarına doğru izleyici karşısına çıkması bekleniyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin