Merve Mutlu
26 Ekim 2020 - 16:49
Gündem

Yapımcılığını Saner Ayar ve Ayşe Durmaz ile birlikte O3 Medya'nın üstlendiği,  yönetmen koltuğunda ise Zeynep Günay Tan ve Seren Yüce'nin oturduğu Necati Şahin önderliğinde, Ayşin Akbulut, Serkan Yörük, Bengü Üçüncü, Rana Denizer’den oluşan kadronun güçlü kadronun kaleminden çıkan Kod Adı: Kulüp dizisinin hazırlıkları başladı.

20-10/26/netflix.jpg

Ünlü oyuncular Gökçe Bahadır, Barış Arduç ve Salih Bademci’nin başrolünde yer aldığı dizi için Fırat Tanış ile görüşülmeye başladı. 1955 İstanbul’unda geçen hikaye, "Belki de en güzel aile, ailesizlerin kurduğudur." mottosuyla yola çıktı.

Kod Adı: Kulüp dizisi Gökçe Bahadır ve Barış Arduç'u bir araya getiriyor!

20-10/26/kod-adi-kulup.png

Dönemin devrim yaratan gece kulübünde çalışan eski mahkum Matilda ve hapisten çıktığı güne kadar kendisinin varlığından habersiz olan kızı Raşel’in yaşam macerasını anlatan dizi, müşteriler için cennet, çalışanlar için bir cehennem olan Kulübün etrafında dönecek. Dizi tamamlandığında ise Netflix'te izleyicilerle buluşacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin