Serenay Sarıkaya ve Cem Yılmaz aşkı sona erdi!

Ünlü çift ilişkilerini noktalama kararı aldı.

Merve Mutlu
26 Ekim 2020 - 16:23
Gündem

Bilindiği üzere bir süre önce ünlü ve güzel oyuncu Serenay Sarıkaya ve ünlü komedyen Cem Yılmaz sürpriz bir şekilde aşk yaşamaya başlamıştı. Geçtiğimiz yıl sonunda birlikte olmaya başlayan çift, ilk olarak Yunanistan'da birlikte görüntülenmiş, bir süre sonra Türkiye'de de görüntülenen ikilinin aşkları magazin gündemine bomba gibi düşmüştü.

20-10/26/serenay-cem.png

Bir youtube programında ilk sinyalleri verdiği, Serenay Sarıkaya'nın rol aldığı Alice müzikalini ziyaret ederek aşkını ilan eden Yılmaz ofisine girerken görüntülendi. Uzun süredir birlikte görüntü vermediği sevgilisi Sarıkaya sorulan ünlü komedyen haklarında çıkan ayrılık sorularına "Evet ayrıldık" cevabını verdi. Ayrılık nedeni hakkında ise herhangi bir açıklama yapmadı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin