Yasak Elma'nın Ender'i Şevval Sam, dizideki ayrılıklar hakkında açıklama yaptı!

Şevval Sam, dizide yaprak dökümü için açıklama yaptı.

Merve Mutlu
26 Ekim 2020 - 16:08
Gündem

Fox ekranlarında yayınlanan ve oyuncu kadrosunda: Nesrin Cavadzade, Şevval Sam, Eda Ece, Talat Bulut, Barış Kılıç ve Gökhan Alkan gibi birbirinden başarılı ve sevilen isimleri bir araya getiren Yasak Elma dizisinin kadrosunda yaşanan yaprak dökümü için dizi oyuncusu Şevval Sam açıklama yaptı.

20-10/26/yasak-elma.png

4 sezondur FOX'ta seyirciyle buluşan Yasak Elma dizisinin 85. bölümünde 5 oyuncunun birden ayrılacağı ortaya çıkmıştı. Birbirinden başarılı isimleri kadrosunda bir araya getiren dizinin kadrosundan: Talat Bulut, Barış Kılıç, Gökhan Alkan, Buse Buçe Kahraman ve Doğaç Yıldız'ın veda edeceği haberi gündeme bomba gibi düşerken, dizinin Ender'i açıklama yaptı. 

Yasak Elma'nın Ender'i Şevval Sam, dizideki ayrılıklar hakkında açıklama yaptı!

Dün annesi Leman Sam ile Cihangir'de buluşan Sam "Ayrılık kararlarına yapımcımız Fatih Aksoy ve senaristlerimiz veriyor. Biz de son anda öğrendik" dedi. Dizi merakla beklenen bölümü ile bu akşam yayında olacak. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin