Marvel dizisi The Gifted'ın kadrosuna Garret Dillahunt gizemli bir rolle katıldı!

Garret Dillahunt, The Gifted'ın oyuncu kadrosuna tekrar eden kilit bir rolle dahil olan en yeni isim oldu.

Volkan Küçükel
12 Eylül 2017 - 11:09
Gündem

Yazar Matt Nix ve X-Men yönetmeni Bryan Singer gibi isimlerin arkasında bulunduğu yüksek beklentili Marvel dizisi "The Gifted"ın prömiyer tarihi yaklaşırken diziyle ilgili haber akışı hızlı şekilde sürüyor.

Garret Dillahunt dizinin oyuncu kadrosuna tekrar eden kilit bir rolle dahil olan en yeni isim oldu.

"THE GIFTED" HİKAYESİ

The Gifted; sakin bir banliyö hayatı süren sıradan iki ebeveyn Kate ve Reed'in (Amy Acker & Stephen Moyer) çocuklarının mutant güçlere sahip olduğunu öğrenmesiyle birlikte gelişen heyecan dolu maceraları bizlere sunacak.

Ükedeki mevcut yönetimin kendilerine karşı düşmanca tavrı nedeniyle kaçak olarak yaşamaya başlayan aile, mutantların birbiriyle iletişime geçtikleri bir yeraltı ağına katılıp hayatta kalmak için mücadele etmeye başlayacak.

17-09/12/garret-dillahunt.jpg

DILLAHUNT'UN ROLÜNÜN DETAYLARI

Dillahunt dizide ortaya çıkan mutant tehditlerini algılayıp avlamakla görevli bir kuruluş oaln Sentinel Services için çalışan mutant araştırmacısı Roderick Campell karakterine hayat verecek. 

İşinde uzman ve göz korkutucu Dr. Campbell'in henüz ortaya çıkmayan ahlaki açıdan tartışılabilecek bir görevi ve gizli bir ajandası var.

Raising Hope dizisinin Burt Chance'i 53 yaşındaki Garret Dillahunt; TBS'in The Guest Book, Amazon'un yeni sezonu yaklaşan Hand of God ve final sezonu yaklaşan Hulu'nun The Mindy Project dizilerinde karşımıza çıkmaya devam ediyor.

Blindspot (Travis), Brooklyn Nine-Nine (Dave Majors) ve Justified (Ty Walker) oyuncuyu konuk isim olarak gördüğümüz yapımlar arasında.

17-09/12/garret-dillahunt-foto.jpg

The Gifted'ın oyuncu kadrosunda ayrıca Sean Teale, Jamie Chung, Coby Bell, Emma Dumont, Blair Redford, Natalie Alyn Lind ve Percy Hynes White gibi isimler rol alıyor.

THE GIFTED NE ZAMAN BAŞLIYOR?

The Gifted, 02 Ekim Pazartesi akşamı Fox ekranlarında prömiyerini gerçekleştirecek.

"The Gifted" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin