Marvel yapımı The Gifted dizisinden ilk görüntüler geldi!

Fox'un yeni sezon için pilot bölüm siparişini verdiği dizilerden "The Gifted" için resmi dizi onayı ve ilk teaser video geldi.

Volkan Küçükel
10 Mayıs 2017 - 22:12
Gündem

Fox'un yeni sezon için pilot bölüm siparişini verdiği dizilerden "The Gifted" için resmi dizi onayı ve ilk teaser video geldi.

FOX'UN YENİ SEZON İÇİN İLK YENİ DİZİSİ

Kanalın aynı zamanda 2017-2018 televizyon sezonu için ilk yeni dizi siparişi olan Marvel dizisi The Gifted, uzun süredir gündemde olan yüksek beklentili bir yapım olarak dikkat çekiyordu.

THE GIFTED KONUSU

Yazar Matt Nix ve X-Men yönetmeni Bryan Singer'ın elinin değdiği dizinin hikayesi; çocuklarının mutant güçlere sahip olduğunu keşfeden ve banliyö hayatı süren sıradan iki ebeveyn Reed ve Kate (Amy Acker & Stephen Moyer) ile çocukları üzerine odaklanıyor. Mevcut hükümetin kendilerine karşı düşmanca tavrı nedeniyle kaçmak zorunda kalan aile, mutantların birbiriyle iletişime geçtikleri ve Sam'in (Blair Redford) lideri olduğu bir yeraltı ağına katılacak ve bundan sonra hayatta kalmak için mücadele etmeye başlayacaklardır.

17-05/10/gifted.jpg

MARVEL VE DC DİZİLERİ AYNI PLATFORMDA

X-Men çizgi roman serisinden karakterleri içerecek aksiyon-macera türündeki dizi 20th Century Fox TV ve Marvel TV ortak yapımcılığında hazırlanıyor.Gifted'ın resmi onay alması ve Gotham'ın da muhtemelen yeni bir sezon için geri dönecek olmasıyla birlikte Fox, Marvel ve DC evrenine dayalı iki diziyi bünyesinde barındıran bir platform özelliğine de kavuşmuş olacak.

Yürütücü yapımcı kadrosunda Nix ile birlikte Singer, Lauren Shuler Donner, Simon Kinberg, Marvel TV'den Jeph Loeb ve Jim Chory yer alırken; dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Sean Teale, Jamie Chung, Coby Bell, Emma Dumont, Blair Redford, John Proudstar, Natalie Alyn Lind ve Percy Hynes White gibi isimler bulunuyor.

THE GIFTED UZUN FRAGMAN HAFTAYA!

Dizi için şimdilik 20 saniyelik kısa bir teaser yayınlandı. Önümüzdeki Pazartesi günü The Gifted için uzun bir fragmanın takipçilere sunulacağı da belirtildi.

"The Gifted" resmi teaser:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin