The Marvelous Mrs. Maisel oyuncu kadrosunda sürpriz isimler!

Amazon'un yeni dramedi dizisi The Marvelous Mrs. Maisel'ın oyuncu kadrosundan haberler gelmeye devam ediyor.

Volkan Küçükel
10 Mayıs 2017 - 18:59
Gündem

Gilmore Girls yaratıcısı Amy Sherman-Palladino'nun yazarlığını ve yönetmenliğini üstlendiği Amazon'un yeni dramedi dizisi "The Marvelous Mrs. Maisel"ın oyuncu kadrosundan haberler gelmeye devam ediyor.

THE MARVELOUS MRS. MAISEL OYUNCU KADROSU GENİŞLİYOR

Henüz yayın hayatına başlamadan iki sezonluk onayı kapan The Marvelous Mrs. Maisel'ın oyuncu kadrosuna Joel Johnstone (The Astronaut Wives Club) ve Caroline Aaron (22 Jump Street) ikilisinin ardından Kevin Pollak (Kevin Pollak's Chat Show) ve Faking It oyuncularından Bailey De Young da dahil oldu.Her iki oyuncu da tekrar eden rollerle kadroya katıldı.

"THE MARVELOUS MRS. MAISEL" KONUSU

Rachel Brosnahan'ın Miriam "Midge" Maisel'a hayat vereceği dizi; 1958 New York'unda yaşayan ve şimdiye kadar istediği her şeye -harika bir eş, iki çocuk ve Yom Kippur akşam yemeğine ev sahipliği yapmak için mükemmel nitelikteki Yukarı Batı Yakası'nda bir daire- sahip olan Miriam "Midge" Maisel'ın hikayesini anlatıyor.

17-05/10/marvelous-mrs-maisel-2.jpg

Bir süre sonra Midge'nin yaşamı beklenmedik bir yola girer ve Midge, daha önceden farkında olmadığı ve hayatını sonsuza dek değiştirecek bir yeteneğini keşfeder. Bu keşif kendisini Riverside Drive'daki rahat yaşamından uzaklaştırıp Greenwich Village'ın müzikal gösteriler yapılan mekanları ve gece kulüplerinde stand-up komedi dünyasında fırtına gibi esmeye başlamasına neden olacaktır.

POLLAK VE BAILEY DE YOUNG'UN ROLLERİ

Kevin Pollak dizide Joel'in (Michael Zegen) babası Morris "Moishe" Maisel karakterine hayat verecek. Sert, zor durumlarda ayakta kalmayı bilen korkusuz biri olarak nitelendirilen karakter kimsenin kendisine, kendisinin de kimseye borçlu olmadığı felsefesini benimsemiştir. Evde kendisini Tanrı'ya adamış biri, işte ise sokaklardan gelen bir adamdır.

Bailey De Young ise Midge'nin arkadaşı ve Archie'nin (Joel Johnstone) karısı Imogene karakteriyle karşımızda olacak.

Son dönemde Richard Gere ve Peter Dinklage ile oynadığı Three Christs'te Dr. Eldrich Orbus karakteriyle kamera karşısına geçen Kevin Pollak televizyon cephesinde ise Mom'da (Alvin) tekrar eden bir rolle, yakın zamanda The Good Fight ve Drunk History'de konuk oyuncu olarak yer alırken Angel From Hell'de ise ana oyuncu kadrosundaydı. İlk kez yönetmen koltuğuna geçtiği Misery Loves Company ile dikkat çeken Pollak son olarak J.K. Simmons, Maria Bello, Brittany Snow gibi isimleri oyuncu kadrosunda bulunduran The Late Bloomer isimli filmin yönetmenliğini de üstlenmişti.

17-05/10/marvelous-mrs-maisel.jpg

Son dönemde Faking It'de Lauren Cooper karakteriyle izlediğimiz 28 yaşındaki aktris Bailey De Young ise son olarak Gilmore Girls: A Year in the Life'da (Heidi) karşımıza çıktı. The Middle, Baby Dady ve Bunheads ise oyuncunun konuk oyuncu olarak yer aldığı bazı diziler.

Sherman-Palladino ile Daniel Palladino ikilisinin yürütücü yapımcılığını üstlendiği, Dhana Gilbert'ın yapımcı olarak destek verdiği dizinin oyuncu kadrosuna Michael Zegen, Midge'nin kocası "Joel Maisel", Alex Borstein "Susie Myerson", Tony Shalhoub, Midge'nin babası "Abe Weissman" ve Marin Hinkle, Midge'nin annesi "Rose Weissman" rolleriyle önceden katılan isimler olmuşlardı.

"The Marvelous Mrs. Maisel" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin