Marvel’s Runaways 3. sezon olacak mı? Hulu kararını verdi!

Hulu'nun Marvel dizisi Marvel's Runaways 3. sezonuyla izleyiciyle buluşmaya devam edecek. Marvel's Runaways 3. sezon detayları...

Hulu ve Marvel iş birliğinin bir ürünü olan "Marvel's Runaways" dizisinde serüven devam edecek.

HULU VE MARVEL "DEVAM" DEDİ!

Dijital yayın platformu Hulu, diziye resmi 3. sezon onayını verdi.

İkinci sezon bölümleri 21 Aralık 2018'de toplu olarak izleyiciye sunulan dizinin 3. sezonu 10 bölümden oluşacak. Marvel's Runaways'in ilk sezonu 10 bölümden, geride bıraktığımız ikinci sezonu ise 13 bölümden oluşuyor.

19-03/25/runaways-dizisi.jpg

Yeni sezonda hikaye ağırlıklı olarak çocuklara odaklanırken; ebeveyn kadrosundan bazı isimlerin yeni sezonda olmayacağı belirtiliyor.

Dizinin uyarlamasını gerçekleştiren Josh Schwartz ve Stephanie Savage ikilisi gelişmeyle ilgili memnuniyetlerini şu sözlerle dile getirdiler:

"Daha fazla Runaways hikayesi anlatacak olmaktan dolayı çok heyecanlıyız. Marvel, Hulu, harika oyuncu kadromuz, ekibimiz ve tutkulu takipçilerimize minnettarız. Üçüncü sezon Marvel evreni ile bağlarımızı derinleştirirken, Runaways için büyüleyici bir dönem olacak."

19-03/25/runaways-3-sezon-onayini-aldi.jpg

Schwartz ve Savage ikilisinin sorumluluğunda hazırlanan Marvel's Runaways'in yürütücü yapımcı kadrosunda bu iki isme Jeph Loeb, Quinton Peeples, Lis Rowinski eşlik ediyor.

Dizinin oyuncu kadrosunda ise Rhenzy Feliz, Lyrica Okano, Virginia Gardner, Ariela Barer, Gregg Sulkin, Allegra Acosta, Angel Parker, Ryan Sands, Annie Wersching, Kip Pardue, Ever Carradine, James Marsters, Brigid Brannagh, Kevin Weisman, Brittany Ishibashi ve James Yaegashi gibi isimler yer alıyor.

"Marvel's Runaways" 3. sezon duyuru videosu:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin