Vuslat bu akşam yok mu? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Vuslat bu akşam yok mu? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? İşte detaylar...

Nurşah
25 Mart 2019 - 16:26
Yeni Bölüm

Oyuncu kadrosunda Kadir Doğulu, Devrim Özkan, Baran Bölükbaşı ve pek çok sevilen ismin yer aldığı TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Vuslat bu akşam yayınlanmayacak mı? Yeni bölüm ne zaman izleyici karşısında olacak?

19-03/25/vuslat-yeni-bolum.jpeg

Vuslat yeni bölüm ne zaman?

Etkileyici konusu ile pazartesi akşamlarının sevilen dizisi Vuslat'ın yeni bölümü bu akşam izleyici karşısına çıkmayacak... Merakla beklenen yeni bölüm yerine TRT 1 ekranlarında bu akşam saat 20.00'de Türkiye - Moldova maçı izleyici karşısında olacak... Maçın ardından ise saatler 22.00'yi gösterdiğinde başarılı oyuncu Engin Altan Düzyatan'ın sunumu ile 3'te 3 Tarih programı yayınlanacak...

19-03/25/vuslat-yeni-bolum-ne-zaman.jpg

Sevilen dizinin yeni bölümü ise önümüzdeki hafta izleyicilerle olacak. Vuslat 12. bölümü ile 1 Nisan Pazartesi akşamı saat 20.00'de meraklı bekleyişteki izleyicilerinin karşısına çıkacak...

Vuslat 12. bölüm fragmanı

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin