Maske Kimsin Sen Final Yaptı! İşte Maske Kimsin Sen Ünlüleri

Maske Kimsin Sen ünlüleri belli oldu. Yarışma final yaptı ve hangi maskenin altında hangi ünlü ismin yer aldığı da netlik kazanmış oldu.

Başladığı günden bu yana tartışmaları bir türlü eksik olmayan Maske Kimsin Sen beklendiği gibi final yaptı. 2,5 civarında reyting aldığı ve reytingler nedeniyle de final yapma kararı aldığı söylenen program, bugün yayınlanan 9.bölümle beraber ekranlara da veda etmiş oldu. Bu kısa serüven içerisinde programda yarışan da birçok ünlü isim gördük. Bu bölümde ise kalan tüm maskeler açıldı ve merak edilen Maske Kimsin Sen ünlüleri de netlik kazandı.

Sadece ünlülerin kimler olduğunu öğrenmekle kalmadık. Bunun yanında yarışmayı kazanan ismin de kim olduğu net olarak ortaya çıkmış oldu.

Maske Kimsin Sen’i Kim Kazandı?

Baştan değil de sondan başlayalım. Yarışmanın birincisi olan isim aslan maskesini takan ünlü isim oldu. Aslan maskesini takan ünlü ismin ise Özge Borak olduğunu gördük. Altın maske ödülünü almaya hak kazanan ünlü isim, böylece 9 haftalık maratonu da birincilikle bitirmiş oldu.

Peki diğer Maske Kimsin Sen ünlüleri kimler çıktı? Hangi maskenin altında hangi ünlü ismi gördük? Hemen bu isimlere de geçelim.

22-02/13/maske-kimsin-sen-unluleri-3.jpg

Geyik maskesi kim çıktı?

Tahminler doğru çıktı ve geyik maskesinin altında Burcu Özberk olduğunu gördük. İddialı bir performans gösteren ünlü isim, performansıyla çok konuşulmuştu.

Unicorn maskesi kim çıktı?

Bu kez tahminlerin dışında bir isim gördük. Hülya Avşar ve Doğa Rutkay gibi isimler konuşulurken maskenin altındaki isim Berna Laçin çıktı.

Kuzgun maskesi kim çıktı?

Burada da tahminler doğru çıktı ve maskenin altında yer alan ismin Kubilay Aka olduğunu gördük.

Tavus Kuşu maskesi kim çıktı?

Ünlü oyuncu ve şarkıcı Emre Altuğ maskenin altından çıkan ünlü isim oldu.

Ördek maskesi kim çıktı?

Bir kez daha tahminler doğru çıktı ve maskenin altındaki ünlü ismin Aslı Bekiroğlu olduğu öğrenildi.

Böylece Maske Kimsin Sen final yapmış oldu. Kazananın bir kez daha Aslan maskesi altında Özge Borak olduğunu da belirtelim.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin