Masterchef ne zaman başlayacak? Tarihi belli oldu!

tv8'in sevilen programı yeni sezonda bomba gibi geliyor.

Merve Mutlu
09 Ağustos 2019 - 14:04
Magazin

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu tv8 ekranları, yeni sezon hazırlıklarına devam ederken, çok izlenen projelerin tekrar ekranlara dönmesi için de geri sayım başlıyor. 

19-08/09/masterchef.png

Yurt dışındaki başarılı projeleri Türkiye'ye uyarlayan ve yüksek reyting oranlarının sahibi olan tv8'in sevilen programlarından biri de birbirinden başarılı aşçıların kıyasıya rekabete girdiği Masterchef programı. Bu sene jürisini de yenileyen ve Hazar Amani'den boş kalan koltuğa ünlü İtalyan şef Danilo Zanna oturacak.

Masterchef ne zaman başlayacak?

19-08/09/master.png

İlgiyle izlenen yarışma programının merakla beklenen yeni sezonunun başlangıç tarihi belli oldu. Hazırlıkları bir süredir devam eden proje, 18 Ağustos Pazar akşamı tv8 ekranlarında izleyici ile buluşacak. 

Müjdeyi Acun Ilıcalı'nın kişisel sosyal medya hesabından paylaşması ile programın takipçileri büyük heyecan yaşadı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin