Burçin Terzioğlu Kurşun dizisi ile anlaştı! Engin Altan Düzyatan'ın partneri belli oldu...

Fox Tv ekranlarının merakla beklenen yeni dizisi Kurşun'un kadın başrol oyuncusu en sonunda belli oldu!

Nurşah
09 Ağustos 2019 - 12:05
Gündem

Engin Altan Düzyatan'ın başrolünde yer alacağı Kurşun dizisinin kadın başrol oyuncusu ise en sonunda belli oldu! Heyecanla beklenen dizide sevilen oyuncu Burçin Terzioğlu yer alacak!

19-08/09/kursun-dizisi-basrol-burcin-terzioglu.jpg

Burçin Terzioğlu'nun yeni dizisi belli oldu!

Fox Tv yeni sezonda yepyeni ve ilgi çekici Kurşun dizisi ile izleyici karşısında olmaya hazırlanıyor. Son olarak Diriliş Ertuğrul dizisinde rol alan Engin Altan Düzyatan'ın Kurşun'da başrolde yer alacağının açıklanması ise oyuncunun hayranları tarafından heyecanla karşılanmıştı...

19-08/09/burcin-terzioglu-kursun.jpg

1970'lerde geçen bir dönem dizisi olma özelliğini elinde tutacak olan dizinin kadın başrolü de uzun bir süredir merak ediliyordu. Engin Altan Düzyatan'a partner olarak düşünülen isimler arasında Cansu Dere, Neslihan Atagül gibi sevilen oyuncular da dikkati çekiyordu. Merakla beklenen haber en sonunda geld! Ranini'de yer alan habere göre, dizinin kadın başrol oyuncusu Burçin Terzioğlu olarak belirlendi. Terzioğlu, Kurşun dizisinde Leyla isimli karakteri canlandıracak. Ülkenin başarılı kadın oyuncularından olan Burçin Terzioğlu'nu son olarak Hakan: Muhafız dizisinde izlemiştik. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin