Sarp Akkaya ve Engin Altan Düzyatan aynı kadroda!

Başarılı oyuncu Sarp Akkaya'nın oynayacağı iddia edilen dizi merak uyandırıyor.

Merve Mutlu
09 Ağustos 2019 - 12:01
Magazin

Ekranlarda 5 sezon boyunca yayınlanan ve her bölümü reyting rekorları kıran Diriliş Ertuğrul dizisinin başrolü Engin Altan Düzyatan'ın oynayacağı Kurşun dizisinin kadrosu da şekillenmeye başladı. 

19-08/09/engin-altan.jpg

Fox ekranları için Most Yapım tarafından hazırlanan ve 1970’li yıllarda Türkiye’yi kasıp kavuran bir savcı olan Marlon Kemal’in hayat hikayesini, gerçek bir hayat hikayesinden esinlenerek izleyici karşısına çıkaracak olan Kurşun dizisinde, Orhan adında bir Cumhuriyet Savcısının Leyla adında bir kıza aşık olması ve ülkenin dönemsel şartları ve zorlukları anlatılacak. Cast çalışmaları titizlikle yürütülen dizi için birbirinden başarılı isimlerin adı geçiyor. 

Engin Altan Düzyatan'ın partneri belli oldu!

19-08/09/burcin-ter.jpg

Engin Altan'ın Orhan karakteri ile başrolde olacağı dizinin kadın başrol oyuncusu için çalışmalar titizlikle sürdürüldü. İlk olarak Cansu Dere'nin teklif aldığı ve düşünme aşamasında olduğu iddia edilen Leyla karakterinin sahibi, Ayşegül karakteri ile rol aldığı Poyraz Karayel dizisi ile adından uzun süre söz ettiren Hakan: Muhafız dizisinde de rol alan Burçin Terzioğlu oldu.

Sarp Akkaya da Kurşun dizisinin kadrosunda!

19-08/09/sarp-akkaya.jpg

Kurşun dizisinin kadrosundaki son bomba isim de Bizim Aile dizisi ile oyunculuk kariyerine başlayan, Ezel, Muhteşem Yüzyıl gibi unutulmaz yapımlarda rol alan, Suskunlar dizisindeki karakteri ile unutulmazlar arasına giren ve son olarak Söz dizisinde Dragan karakterini canlandıran Sarp Akkaya oldu. Birsen Altuntaş'ın haberine göre Akkaya, Kurşun dizisi ile anlaştı. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin