Masterchef Tahsin Yeni Bir TV Programına Başlıyor

Masterchef yarışmacısı Tahsin Küçük, yeni bir televizyon programına başlıyor. Şef Kapımda isimli yeni program hakkında neler biliyoruz? Ne zaman yayınlanacak?

Masterchef Türkiye’nin, yarışmadan sonra ilerleyen birçok yarışmacısı olduğunu biliyoruz. Sadece şampiyon olan isimler değil, yarışmaya damga vurmuş ve öne çıkmış olan yarışmacılar da kendi projeleriyle gündeme gelebiliyor. Benzer bir örnek daha yaşandı. Masterchef Türkiye’nin son sezonunda yer alan yarışmacılardan biri olan Tahsin Küçük, yeni programıyla televizyon ekranlarında yer almaya hazırlanıyor.

Programın ilk tanıtım videosu da çoktan yayınlanmış durumda. Peki nasıl bir programdan söz ediyoruz? Hangi kanalda yayınlanacak?

Masterchef Yarışmacısı Tahsin Küçük’ün Yeni Programı Şef Kapımda

Programın adından başlayalım. Aslında programın konseptine uygun bir isim seçildiğini söylemek lazım. İsim “Şef Kapımda” olarak belirlenmiş. Talya Prodüksiyon tarafından hazırlanacağı da ortaya çıkan programda, yarışmadan tanıdığımız Tahsin Küçük, evlere konuk olacak ve evde bulunan malzemelerle yemekler yapacak.

Belirlenen başvuru adreslerinden başvuruları da almaya başlayan programın, Show TV ekranlarında yayınlandığını göreceğiz.

İlk tanıtım videosunda da eğlenceli bir yapım olacağını net olarak gördüğümüz Şef Kapımda’nın ne zaman yayınlanacağı ise henüz açıklanmış değil.

Muhtemelen gündüz kuşağında yer alacak bir yapım olacak ama ne zaman yayınlanacak belli değil. Ayrıca ilk tanıtımdan anladığımız günlük bir program olacağı. Yani hafta içi her gün ekranlara gelmesini bekliyoruz.

Yayın tarihi konusunda daha fazla bilgi gelirse ya da yeni bir tanıtım paylaşılırsa yine bunu da ekleriz. Bakalım Masterchef Tahsin, televizyon ekranlarında nasıl bir performans gösterecek? Yarışmada eğlenceli kişiliğiyle öne çıkmıştı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin