Netflix mini suç-gerilim dizisi Blood Sisters'i tanıyalım! Konusu, fragmanı

Kusursuz bir düğün, ömür boyu bir bağ, güçlü bir aile! Netflix'in Nijerya yapımı suç-gerilim dizisi "Blood Sisters" yayınlandı. Konusu, fragmanı, bölümleri, oyuncuları...

Kusursuz bir düğün, ömür boyu bir bağ, güçlü bir aile...

Netflix'in Nijerya yapımı suç-gerilim dizisi "Blood Sisters" yayına girdi.

4 bölümlük mini dizi 05 Mayıs 2022 Perşembe tarihinden itibaren Netflix platformundan takip edilebiliyor.

BLOOD SISTERS NASIL BİR DİZİ?

Peki, Temidayo Makanjuola'nın yaratıcısı olduğu Blood Sisters'ın konusu ne?

Yapımın hikâyesi; tehlikeli bir sır paylaşan Sarah ve Kemi adlı iki yakın arkadaşın, zengin bir damadın nişan töreni sırasında ortadan kaybolmasıyla kaçmak zorunda kalmasını konu ediniyor.

Bu dramatik gerilim, iki arkadaşın, Sarah ve Kemi'nin hikâyesini anlatıyor. Sarah hayallerindeki adam Kola ile nişanlıdır, ancak görünüşte güzel birlikteliklerinin karanlık bir tarafı vardır. Kola, fiziksel olarak taciz edici ve kontrolcü birisidir.

Geleneksel nişan töreninin yapıldığı gün bir trajedi yaşanır. Bu trajedi, istemeden bir dizi feci olayı başlatır ve her iki kadın da kaçar.

22-05/07/blood-sisters-netflix-poster.jpeg

Dizinin bölüm rehberi şu şekilde:

- 1. Sezon 1. Bölüm: "Kanlı Dostluk" (57 dk.)
- 1. Sezon 2. Bölüm: "Ölümüne Kaçış" (57 dk.)
- 1. Sezon 3. Bölüm: "Av" (53 dk.)
- 1. Sezon 4. Bölüm: "Yakalanma" (59 dk.)

Sezonun açılış bölümünde; gösterişli nişan partileri sırasında Sarah ve Kola'nın ilişkisinin kopma noktasına gelmesine, sonrasında Sarah ve Kemi'nin tehlikeli bir duruma düşmesine tanıklık ediyoruz.

Blood Sisters'ın oyuncu kadrosu Ini Dima-Okojie (Sarah), Nancy Isime (Kemi Sanya), Kate Henshaw-Nuttal (Uduak Ademola), Ramsey Nouah, Deyemi Okanlawon (Kola Ademola), Genoveva Umeh (Timiyen Ademola), Gabriel Afolayan (Femi Ademola), Kehinde Bankole (Olayinka), Uche Jombo (Uchenna), Keppy Ekpenyong Bassey (İfeanyi), Daniel Etim Effiong (Akin), Ibrahim Suleiman (Kenny), Maurice Sam (Blade), Wale Ojo ve Segun Arinze'den oluşuyor.

22-05/07/blood-sisters-cast.jpg

DİZİ NEREDE ÇEKİLDİ?

EbonyLife Films yapımcılığında hazırlanan dizinin çekimleri Lagos, Nijerya'da gerçekleşti.

"Blood Sisters" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin