The Circle: ABD 4. sezon Netflix'te başladı! Yayın takvimi nasıl olacak?

Daha çok para, yeni oynanış ve daha çok heyecan... The Circle: ABD 4. sezonuyla geri döndü! Yeni sezon takvimi ve tüm detayları haberimizde...

Netflix sosyal medya yarışması The Circle yepyeni bölümleriyle geri döndü!

THE CIRCLE: ABD GERİ DÖNDÜ!

Daha çok para, yeni oynanış ve daha çok heyecan... "The Circle: ABD" şimdiye kadarki en renkli sezonu olarak lanse edilen 4. sezonuyla geri döndü!

Statü ile stratejinin iç içe geçtiği, adeta bir sosyal deney niteliğindeki reality yarışma programının yeni sezon bölümleri 04 Mayıs 2022 Çarşamba tarihinden itibaren yayınlanmaya başladı.

Öncelikle sezonun 4 bölümü yayınlanmış durumda. Süreleri 51 ila 57 dakika arasında değişen bu bölümler "Renkli Bir Başlangıç", "Kendini Pastayla İfade Et", "90'lar Partisi Sürprizi", "Hiç Kimse Güvende Değil" olarak sıralanıyor.

22-05/07/the-circle-4-sezon-poster.jpeg

THE CIRCLE: ABD YAYIN TAKVİMİ

Sezonun yeni bölümleri 04 Mayıs'tan itibaren her Çarşamba günü izleyiciyle buluşmaya devam edecek. 11 ve 18 Mayıs'ta yayınlanan yeni bölümlerin sonrasında 25 Mayıs'ta final bölümü sunulacak.

EN RENKLİ SEZON!

Peki, The Circle: ABD 4. sezonda izleyiciyi neler bekliyor?

Onlar laf ebesi, entrikacı ve gizliden gizliye ünlü. Bu sezonun oyuncuları büyük ödül için yarışırken neler olacağını kestirmek imkânsız...

Yeni oyunculara, çılgın ittifaklara ve şimdiye kadarki en keskin dönemeçlere hazır mısınız?

Dramanın dozunun hiç olmadığı kadar arttığı, şimdiye kadarki en renkli sezonda; yeni yarışmacı grubu, birinci fenomen olarak büyük para ödülüne uzanmak için yarışmalarda kıran kırana bir rekabet içine girerken izleyicileri daha fazla sahte profil, daha fazla drama, daha fazla para ve daha fazla sürpriz bekliyor.

Sezonun açılış bölümünde; evlerine yerleşen oyuncular sevdikleri köpeklerden sivilce patlatmaya kadar her konuda sohbet edip sanal olarak kaynaşıyor. Acaba en iyi ilk izlenimi kim bırakacak?

22-05/07/the-circle-4-sezon-izle.jpeg

The Circle: ABD'nin sunuculuğunu oyuncu ve komedyen Michelle Buteau üstleniyor.

Studio Lambert yapımcılığında hazırlanan The Circle: ABD'nin yürütücü yapımcı kadrosu Shane Byrne, Tim Harcourt, Stephen Lambert, Daisy Lilley, Susy Price, Chet Fenster, Richard Foster ve Toni Ireland'dan oluşuyor.

Reality yarışma programının 5. sezon onayının cepte olduğunu da hatırlatalım.

"The Circle" (Netflix) 4. Sezon Fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin