MasterChef Türkiye Mehmet Yalçınkaya Devam Edecek mi?

MasterChef Türkiye Mehmet Yalçınkaya yeni sezonda jüri üyesi olarak kalmaya devam edecek mi? Ünlü şef iddialar için herhangi bir açıklama yaptı mı?

MasterChef Türkiye 2022 için geri sayım başladı. Yarışmanın Temmuz ayında başlaması bekleniyor. Yeni yarışmacı seçmeleri ve yeni sezon hazırlıkları bir yana, son dönemde yeni sezon ile ilgili şok bir iddia gündeme geldi. MasterChef Türkiye’nin başarılı jüri üyelerinden biri olan Mehmet Yalçınkaya’nın yeni sezonda olmayacağı iddiası gündeme geldi. Bu iddia ile beraber MasterChef Türkiye Mehmet Yalçınkaya devam edecek mi soruları da gündeme geldi.

Aslında konu ilk etapta iddia olarak kalmıştı ama ünlü ismin yaptığı sosyal medya paylaşımları sayesinde netliğe kavuştu diyebiliriz.

MasterChef Türkiye 2022’de Mehmet Yalçınkaya Olacak

Ünlü şefin sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yaptığını gördük. Aslında bu paylaşımda tüm iddialara bir cevap niteliğinde oldu. Başarılı isim Instagram üzerinden yapmış olduğu paylaşımda, MasterChef Türkiye yapımcılarıyla bir araya geldikleri bir görsele yer verdi ve yeni sezon hazırlıklarının devam ettiğini duyurdu.

Yeni sezonda da yer alacağını böylece açıklamış olan Mehmet Yalçınkaya, yarışmadan ayrılacağı iddialarını da bir nevi cevaplamış oldu.

Yarışmanın yeni sezonuna ise çok kısa bir süre kaldığını söylemek lazım. Survivor Allstar 2022 yarışması tamamlandıktan sonra, MasterChef Türkiye yeni sezon başlamış olacak.

22-05/13/masterchef-turkiye-mehmet-yalcinkaya-devam-edecek-mi-2.jpg

Acun Ilıcalı bir konsey sırasında da yarışmanın Temmuz ayında başlayacağını söylemişti. Seçmelerin ne kadar süreceğini ve yeni bölüm yarışmacılarının kimler olacağını da merakla bekliyoruz.

Yeni sezonda kurallar konusunda da nasıl değişiklikler olacağı da yine merak edilen konular arasında. Ama bu konuda da şimdilik bir açıklama yapılmış değil. Artık diğer detaylar için bekleyeceğiz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin