Güneşin Karanlığında dizisi bugün Netflix'te yayında! The Lincoln Lawyer konusu, fragmanı

Emmy ödüllü David E. Kelley imzalı dizi "Güneşin Karanlığında (The Lincoln Lawyer)" Netflix'te yayınlandı. Konusu, fragmanı, oyuncuları, çekim ve bölüm bilgileri haberimizde...

"Bir tek şey bilirim; başarı, ivme demektir. Mahkemede kazanmadan önce kazanabileceğine inanmalısın..."

GÜNEŞİN KARANLIĞINDA 1. SEZON BAŞLADI!

Michael Connelly'nin romanlarından uyarlanan, Emmy ödüllü David E. Kelley imzalı dizi "Güneşin Karanlığında (The Lincoln Lawyer)" Netflix'te yayınlandı.

Manuel Garcia-Rulfo'nun başrolde yer aldığı dizinin, 13 Mayıs 2022 Cuma tarihinde yayınlanmaya başlayan 1. sezonu toplam 10 bölümden oluşuyor.

Birinci sezon, Michael Connelly'nin Güneşin Karanlığında kitap serisindeki ikinci roman olan Son Hüküm'den uyarlandı.

DİZİNİN KONUSU NE?

Güneşin Karanlığında dizisi kısaca; bir kaza sonrası gözden düşen Los Angeleslı yetenekli avukat Mickey Haller'ın, aldığı cinayet davasıyla kendiyle özdeşleşen Lincoln'ünde kariyerine yeni bir başlangıç yapmasını konu ediniyor.

Eski ortağının öldürülmesinin ardından Mickey Haller, hukuk firmasını ve sansasyonel bir cinayet davasını devralmak zorunda kalır.

Şimdiye dek üzerinde çalıştığı bu en büyük davayı Lincoln Town Car model arabasının arka koltuğundan yürüten Mickey, düşündüğünden daha büyük risklerin söz konusu olabileceğini keşfeder.

22-05/13/the-lincoln-lawyer-poster.jpeg

Sezonun, süreleri 46 ila 56 dakika arasında değişen bölümleri şöyle sıralanıyor:

- 1. Sezon 1. Bölüm: "Yeniden İş Başında" (49 dk.)
- 1. Sezon 2. Bölüm: "Sihirli Kurşun" (47 dk.)
- 1. Sezon 3. Bölüm: "Momentum" (50 dk.)
- 1. Sezon 4. Bölüm: "Kaos Teorisi" (46 dk.)
- 1. Sezon 5. Bölüm: "Bir Kafeste On İki Fare" (47 dk.)
- 1. Sezon 6. Bölüm: "Rüşvetçi" (48 dk.)
- 1. Sezon 7. Bölüm: "Yedi Numaralı Fare" (49 dk.)
- 1. Sezon 8. Bölüm: "Sihirli Kurşunun Dönüşü" (52 dk.)
- 1. Sezon 9. Bölüm: "Tekinsiz Vadi" (55 dk.)
- 1. Sezon 10. Bölüm: "Son Hüküm" (56 dk.)

Sezonun açılış bölümünde; kişisel ve profesyonel hayatında yaşadığı çıkmazların ardından Los Angeles savunma avukatı Mickey Haller'ın bir avukat arkadaşından beklenmedik bir teklif almasına tanıklık ediyoruz.

22-05/13/the-lincoln-lawyer-foto.jpeg

"THE LINCOLN LAWYER" OYUNCULARI

Dizinin oyuncu kadrosunda Manuel Garcia-Rulfo'ya Neve Campbell (Maggie McPherson), Becki Newton, Angus Sampson, Jazz Raycole (Izzy Letts), Christopher Gorham (Trevor Elliott), Ntare Guma Mbaho Mwine (Dedektif Raymond Griggs), Michael Graziadei (Jeff Golantz), Lamont Thompson (James P. Stanton), Jamie McShane (Dedektif Lee Lankford), Reggie Lee (Angelo Soto) ve Krista Warner (Hayley Haller) gibi isimler eşlik ediyor.

Connelly, dizinin baş yapımcılığını ve senaristliğini üstlenirken; dizi sorumlusu Ted Humphrey, aynı zamanda baş yapımcı ve senarist olarak karşımıza çıkıyor. Ross Fineman ve Kelley de dizinin baş yapımcıları arasında. Yapımcılığını A+E Studios'un üstlendiği dizinin diğer baş yapımcıları ise Barry Jossen ve Tana Jamieson.

Çekimleri Kaliforniya'da gerçekleştirilen The Lincoln Lawyer'ın Türkçe alt yazılı fragmanını hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

"Güneşin Karanlığında" (Netflix) Türkçe Alt Yazılı Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin