Erşan Kuneri 2. Sezon Gelecek mi? Ne Zaman?

Erşan Kuneri 2. sezon gelecek mi? Yeni sezon için dizinin içerisinde herhangi bir ipucu verildi mi? İşte ilk sezonu şimdiden beğeni toplayan dizi hakkında detaylar.

Aylardır beklediğimiz Erşan Kuneri dizisi dün itibariyle Netflix platformunda yerini aldı. Dizinin 8 bölüm olarak yayınlandığını gördük. Genel olarak her bölümde farklı film konuları ele alınırken, diziyi bir çırpıda bitirenlerin aklına takılan soru Erşan Kuneri 2. sezon gelecek mi sorusu oldu.

Cem Yılmaz’ın ilk kez denediği projelerden biri olması nedeniyle, yapımın devam serisinin gelip gelmeyeceği daha da çok sorulur oldu. Peki bu konuda ne biliyoruz?

Erşan Kuneri 2. Sezon Gelecek mi?

Dizinin ilk sezonunda bölümlerde her bölüm için ayrı bir film konu ediniyor. Ekip her bölüm yeni bir film projesiyle karşımıza çıkıyor ama aslında hikaye, her bölüm için bağımsız değil. Dizinin tamamında tüm bu projeleri bir şekilde hayata geçirmeye çalışan ekibin hikayesini görüyoruz. Buradan sonra birazcık spoyler vererek ilerleyeceğiz.

En son çekilen filmden sonra ekibin sonunda başarıyı yakaladığını görüyoruz. Dizinin sonlarında doğru ekip başarıyı kutlarken Erşan Kuneri’ye bir zarf geliyor ve yılın erkeği yarışmasına katılmasının istediği söyleniyor.

Erşan Kuneri belki gideriz belki gitmeyiz şeklinde bir ifade kullanıyor. Bunun dışında yeni sezon için hiçbir mesaj yok.

Şu aşamada projenin yeni sezonu gelecek ya da gelmeyecek diyebileceğimiz bir ipucu da değil.

Haliyle Erşan Kuneri 2. sezonun gelip gelmeyeceği konusunda şu an ek bir açıklama yok diyebiliriz. Yukarıda söz ettiğimiz ipucu 2. sezonu ne kadar işaret eder onu da bilemiyorum ama bu konuda yeni bir açıklama gelecek olursa yine paylaşırız. Şimdilik ikinci sezon konusu sisli kalmış konulardan biri oldu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin