Baba 13. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Kadir Kurtuldu mu?

Baba 13. bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölüm için yayınlanan ilk fragmanda Kadir'in kurtulup kurtulmayacağı konusu da netlik kazanıyor. Yeni bölümde neler olacak?

Baba 13. bölüm fragmanı yayınlandı ve dizi ilk 13 bölümünü tamamlamış oldu. En son 12. bölümde şok gelişmeler yaşanmıştı. Servet kendi ailesini resmen kapı dışarı etmiş ve tüm malları üzerine geçirmişti.

Kadir’in karakoldan çıkmasını bekleyen aile, Ödemiş’e dönmeye karar vermişti. Fakat Servet buna da izin vermemiş ve Ödemiş’te yer alan aile apartmanını yıkmıştı.

Bunun üzerine aile dışarda kalmış ve sıkıntılı bir sürecin içerisine girmişti. Yine birlik olarak bir ev tutan aile, İstanbul’da tutunmaya çalışmıştı.

Baba 13. Bölüm Fragmanı ve Yeni Bölümde Olacaklar

Son bölümde yani 12. bölümde ise bölüm sonlarına doğru Kadir’in bir tuzağın içerisine çekildiğini görmüştük. Kadir, İlhan tarafından tuzağa düşürülmüş ve Elif’in telefonundan Kadir’e mesaj atılarak Kadir’in çiftliğe gelmesi sağlanmıştı.

Büşra son anda abisini uyarmıştı. Baba 13. bölüm fragmanı gösteriyor ki Kadir tuzaktan kurtulmayı başarıyor. Nasıl kurtulduğu konusunda çok fazla bilgi yok ama çiftlikten çıktığını anlıyoruz.

İlhan ise durmayacak gibi duruyor. Kadir’in çiftlikten kurtulmasından sonra İlhan’ın ona acı çektirmek istediğini söylediği bir sahneyi görüyoruz.

Ayrıca İlhan, Büşra’ya karşı da aşırı boğucu davranmaya başlıyor. Büşra’nın evden hatta odasından bile dışarı çıkmasını istemediği görülüyor. Artık Büşra yaptığı seçimin bedelini mi ödeyecek göreceğiz.

Aile tarafında döndüğümüz zaman ise herkesin yeniden çalışmaya başladığını görüyoruz. Servet bunu da engellemek için adımlar atacaktır ama aile bir şekilde çalışarak İstanbul’da da tutunmayı başarıyor gibi gözüküyor.

Artık geri kalanları yeni bölüm yayınlandığı zaman izleyeceğiz. Baba 13. bölüm Salı günü ekranlara gelecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin