2022 Eurovision Finali Ne Zaman? Nasıl İzlenir?

2022 Eurovision finali nasıl izlenir merak edenler için detayları haberimizde veriyoruz. İşte 2022 Eurovision finalinin yayın saati ve nereden izleneceği konusunda detaylar.

Küresel müzik yarışmalarından biri olan Eurovision bu sene İtalya’da düzenleniyor. Finale kalan 25 ülkenin performanslarını sergileyeceği 2022 Eurovision yarışmasına bu sene de ülkemiz katılmadı. Haliyle yarışma Türkiye’den televizyon ekranlarından izlenemeyecek. Fakat 2022 Eurovision finali nasıl izlenir merak edenler için bir cevabımız var.

25 ülkenin finale kaldığı yarışmayı izlemek için Eurovision için açılan resmi YouTube hesabını kullanabilirsiniz. Yarışma baştan sonra bir şekilde resmi YouTube hesabı üzerinden canlı olarak yayınlanacak.

2022 Eurovision Finali Saat Kaçta Başlıyor?

Yarışmanın resmi Youtube hesabı Eurovision Song Contest hesabından izlenebilecek canlı yayın, Türkiye saatiyle 22:00’da başlıyor.

14 Mayıs akşamı yayınlanacak olan final yarışında, baştan söylediğimiz gibi finale kalmış olan 25 ülkenin yarışacağını göreceğiz.

Tabii ki gözler Ukrayna ekibinde olacak. Yarı finalde dikkat çeken bir performansla finale kalan Ukrayna, yarışmada da 12.sırada performans gösterecek.

22-05/14/2022-eurovision-finali-nasil-izlenir-2.jpg

Ukrayna dışında; Almanya, Azerbaycan, Portekiz, Romanya, Polonya, İzlanda, Moldova, Birleşik Krallık, Belçika, Yunanistan, Estonya, Norveç, Fransa, Ermenistan, İtalya, Avustralya, Sırbistan, Litvanya, Hollanda, İspanya, İsveç, Çek Cumhuriyeti, İsviçre ve Finlandiya’nın da yarışmada mücadele ettiğini göreceğiz.

Ülkelerden en çok oy alan ekip 2022 Eurovision yarışmasının da birincisi olacak. Geçen sene yarışmayı İtalya’nın kazandığını ve haliyle bu sene de yarışmaya ev sahipliğini İtalya’nın yaptığını da bir kez daha hatırlatalım.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin