Sadakatsiz için Çekimler Tamamlandı! Yeni Fotolar

Sadakatsiz çekimleri için beklenen açıklama geldi. Sadece iki bölüm sonra final yapması beklenen dizinin çekimleri tamamlandı. Oyuncular sete veda etti.

Sadakatsiz dizisi uzunca bir sezonun ardından sonunda final zamanına geldi. Dizinin ilk olarak 61. bölümde final yapması bekleniyordu. Fakat yaşanan gelişmeler ve senaryonun durumları derken yapımın 60. bölümle beraber final yapacağı ortaya çıkmıştı.

Dizi için de geri sayım yakın bir zaman önce başlamıştı. Yayınlanan bölümlerde son 3 bölüm son 4 bölüm şeklinde uyarılar görüyorduk. Bitime son 2 bölüm kala ise efsane yapımın final çekimlerinin de tamamlandığı ortaya çıktı.

Son kez sete çıkan ekip, başarılı bir dizinin ardından veda paylaşımlarını yaptı ve dizi çekimler açısından şimdiden sona ermiş oldu.

Sadakatsiz Ne Zaman Bitecek?

Dizinin son 2 bölümü kaldığını tekrar hatırlatalım. Çekimler bitti ama dizi, 18 Mayıs tarihinde yayınlanacak ve 25 Mayıs tarihinde yayınlanacak olan iki bölümle daha ekranlara gelmeye devam edecek.

25 Mayıs tarihinde yayınlanacak 60. bölüm, son bölüm olacak. Finalin nasıl yapılacağı ve dizinin nasıl biteceği ise hala merak konusu. Tabii ki dizinin nasıl biteceği konusunda bazı tahminler şimdiden oluşmuş durumda ama sürprizler de beklenmiyor değil.

22-05/14/sadakatsiz.jpg

Artık bunu Mayıs ayının sonunda öğrenmiş olacağız. Kanal D, Sadakatsiz dizisinin yerine yeni proje olarak nasıl bir proje yerleştirecek onu da merakla bekliyoruz. Şimdilik soru işaretleri çok.

Yeni sezona doğru yazın bu soru işaretleri de ortadan kalkmış olur diye düşünüyoruz. Önce bir dizinin finalini görelim.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin