Netflix Avustralya gençlik dizisi Maverix 1. sezonuyla başladı! Konusu, fragmanı

Netflix'in Avustralya yapımı dizisi "MaveriX" 1. sezonuyla yayında! Konusu, fragmanı, bölüm ve çekim bilgileri haberimizde...

Motokros... Dünyada en hızlı büyüyen sporlardan biri. Her anı aksiyon dolu. Şampiyon olmak; çılgın beceri, müthiş cesaret, strateji, agresiflik, kazanma isteği ve hepsinden önemlisi inanç gerektiren heyecan verici bir karışım gerektirir...

MAVERIX 1. SEZON BAŞLADI!

Çocuklara ve genç yetişkinlere yönelik hazırlanan Netflix'in Avustralya yapımı dizisi "MaveriX" 1. sezonuyla yayında!

Rachel Clements, Sam Meikle, Isaac Elliott üçlüsünün yaratıcısı olduğu yapımın 1. sezon bölümleri 12 Mayıs 2022 Perşembe tarihinden itibaren Netflix platformundan takip edilebiliyor.

İlk sezon, süreleri 24 ila 29 dakika arasında değişen 10 bölümden oluşuyor.

MAVERIX NASIL BİR DİZİ?

Çılgın akrobasilerle dolu bu yüksek tempolu dizide genç motokrosçular rakiplerini geçmeye, birbirlerinin içindeki cevheri ortaya çıkarmaya ve şampiyon olmaya çalışıyor.

Dizi, Avustralya'daki dirtbike yarışlarına ev sahipliği yapan Alice Springs'teki ilk MaveriX Academy için seçilen bir grup genç motokros binicisinin hikâyesini takip ediyor.

Altı gencin sınırları zorlanır ve akademi sonunda onlara profesyonel bir yarış takımına katılma şansı verir.

22-05/14/maverix-dizisi.jpeg

Sezonun açılış bölümünde; genç yarışçı Scott Griffin ve eski bir motokros şampiyonu olan babası Griffo'nun, yeni kurdukları Maverix Yarış Akademisi'nde Jenny, Richie ve Kaden'ı eğitime almasına tanıklık ediyoruz.

Maverix'in oyuncu kadrosu Darcy Tadich (Scott), Tatiana Goode (Jenny), Tjiirdm McGuire (Richie), Sebastian Tang (Kaden), Charlotte Maggi (Angelique), Sam Winspear-Schillings (Bear), Rohan Nichol (Griffo), Jane Harber (Tanya), Kelton Pell (Vic Simmons), Natasha Wanganeen (Trish Peterson), Luke Carroll (Murray Peterson) ve Scott Fraser'dan (Jason Cox) oluşuyor.

22-05/14/maverix-izle.jpeg

DİZİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Brindle Films yapımcılığında hazırlanan dizinin çekimleri Avustralya, Alice Springs'te gerçekleştirildi.

Dizinin yönetmen kadrosu ise Geoff Bennett, Ian Watson, Isaac Elliott ve Kelly Schilling'den oluşuyor.

"MaveriX" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin