Efsanevi hırsız temalı Netflix filmi Kaçış Kralı yayında! Konusu ne?

Gerçek yaşam öyküsünden uyarlanan "Kaçış Kralı (The Getaway King)" filmi Netflix'te yayına girdi. Konusu, fragmanı, oyuncuları, çekim bilgileri...

Efsanevi kaçışların kralı karşınızda!

Polonyalı efsanevi hırsız Zdzisław Najmrodzki'nin gerçek yaşam öyküsünden uyarlanan "Kaçış Kralı (The Getaway King)" filmi 11 Mayıs 2022 Çarşamba tarihinde Netflix izleyicisiyle buluştu.

Orijinal ismi "Najmro: Kocha, kradnie, szanuje" olan Polonya yapımı film 1 saat 40 dakika süreye sahip.

KAÇIŞ KRALI NASIL BİR FİLM?

Dawid Ogrodnik'yi (Ida) Zdzisław Najmrodzki rolünde izlediğimiz filmin konusuna bakacak olursak;

Aksiyon-komedi türündeki Kaçış Kralı kısaca; halk kahramanı olan ve defalarca hapisten kaçan bir haydut "Zdzisław Najmrodzki"nin, yeni sevgilisiyle hayatında yeni bir sayfa açmayı planlamasını ve sonrasında gelişen olayları konu ediniyor.

Kolluk kuvvetlerinden 30'a yakın sayıda kaçmayı başarmış olan efsanevi "kaçışların kralı" Zdzisław Najmrodzki; kadınların sevgilisi ve erkeklerin hayranlık duyduğu biriydi.

Karaktere hayat veren Ogrodnik, canlandırdığı karakterin özelliklerini "Najmro, gri zamanlarda parlayan bir elmastır. Onun için hiçbir şey imkansız değildir. Herhangi bir şeyin mümkün olup olmadığını merak etmeyen bir adam. Sadece yapar. İçinde insanları harekete geçmeye teşvik eden bir enerji var" şeklinde ifade ediyor.

22-05/14/kacis-krali-izle.jpg

"KAÇIŞ KRALI" OYUNCULARI

Yapımın oyuncu kadrosunda Dawid Ogrodnik'e Robert Więckiewicz (Barski), Jakub Gierszał (Antos), Masza Wągrocka (Tereska), Rafał Zawierucha (Ujma), Sandra Drzymalska (Mloda), Andrzej Andrzejewski (Teplic), Dorota Kolak (Mira), Olga Bołądź (Gabi), Roch Nowicki, Tomasz Sapryk gibi isimler eşlik ediyor.

Łukasz M. Maciejewski & Mateusz Rakowicz ikilsiinin senaryosunu ortaklaşa kaleme aldığı Kaçış Kralı'nın yönetmen koltuğu ise Mateusz Rakowicz'e emanet.

22-05/14/kacis-krali-filmi-poster.jpeg

FİLM NEREDE ÇEKİLDİ?

TFP & Telewizja Polsat iş birliğiyle hazırlanan filmin çekimleri Polonya'nın Kraków, Zabrze, Warsaw bölgelerinde gerçekleştirildi.

"Najmro. Kocha, kradnie, szanuje" (Netflix) Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin