Masum dizisi internetten nasıl izlenir? BluTV nedir? Nasıl ücretsiz dizi izlenir?

D Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği, Türkiye'nin online ön ödemeli ilk dizilerinden Masum dizisini nasıl izleyebilirsiniz sizler için derledik.

Ahmet Beyazkaya
02 Şubat 2017 - 15:25
Gündem

Senaryosunu Berkun Oya'nın kaleme aldığı ve yönetmenliğini Seren Yüce'nin üstlendiği Türkiye'nin ilk ön ödemeli izlenebilen yapımlarından Masum dizisini sadece internet üzerinden izleyebiliyorsunuz. Son günlerin en çok konuşulan yapımlarından Masum, güçlü oyuncu kadrosuyla çok ses getirse de yayıncılığını yapan platform BluTV henüz izleyici tarafından kabul görmüş değil. Sebebi de platformun çok yeni olması.

Bu sebeple Masum dizisini internet üzerinden, mobil cihazınızdan ve smart tv destekli televizyonunuzdan izleyebilmeniz için sizlere soru cevap şeklinde bir rehber hazırladık. Merak ettiklerinizi başlık altından yorumla sorabilirsiniz.

Masum 3. ve 4. bölüm

Masum dizisi ücretli mi?

- Evet. Masum dizisinin yayınlandığı platform olan BluTV'ye, aylık 9,90 TL karşılığında üye olarak Masum dizisini izleyebilirsiniz. Ancak bu ücret yalnızca bu diziye değil, platformda yer alan tüm programları izlemenize olanak sağlıyor.

Masum dizisini nasıl izleyebilirim?

- Bilgisayarınız ile www.blutv.com.tr web sitesinden, ios/android uygulamalı cep telefonunuzdan BluTV uygulamasıyla ve smart tv destekli televizyonunuzdan blutv uygulamasını kurarak izleyebilirsiniz.

Ücretsiz izleyebilir miyim?

- Evet. BluTV'nin yeni üyelikler için 7 günlük deneme süresi bulunuyor. Sisteme üye olduktan sonra başlayacak olan üyeliğiniz, ilk 7 gün boyunca sizden herhangi bir ücret talep etmiyor. Sonrasında başlayacak aboneliğiniz için peşin olarak 9,90 TL hesabınıza yansıtılıyor.

Başka hangi dizileri izleyebilirim?

- BluTV platformu üzerinden Masum dizisi dışında Poyraz Karayel, Vatanım Sensin, Hayat Şarkısı, Bodrum Masalı, Arka Sokaklar gibi dizileri güncel olarak izlebilirken bitmiş diziler Tatlı İntikam, Güneşin Kızları, Yılan Hikayesi, Galip Derviş, Yalan Dünya gibi diziler de izlenebiliyor. Ayrıca birçok yabancı yapımın da olduğunu söyleyebiliriz.

Kredi kartımı vermeden üye olabilir miyim?

- Evet. Ios veya Android cep telefonunuzdan uygulamayı indirirseniz, siz herhangi bir bilgi vermeden ücretsiz aboneliğiniz başlıyor. Uygulama üzerinden belirleyeceğiniz şifre ve mail adresi ile diğer platformlardan da giriş yapabilirsiniz.

Üyeliğimi nasıl iptal ettirebilirim?

- Eğer blutv.com.tr üzerinden üye olduysanız "Ödeme bilgilerim" sayfasından iptali gerçekleştirmeniz mümkün. iPhone/iPad cihazınız ile üye olduysanız "iTunes" üzerinden iptal edebilirsiniz. Bu işlem için size gelen abonelik mailini incelemeniz yeterli olacaktır.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin