Arka Sokaklar 427. bölüm fragmanında Rıza Baba tutuklandı

Kanal D'nin uzun yıllardır sevilen dizisi Arka Sokaklar 427. bölüm fragmanı yayınlandı. Yarın akşam yayınlanacak Arka Sokaklar'ın gerilim dolu dakikalara ev sahipliği yapacak 427. bölümünde, haksız yere tutuklanan Rıza Baba içinde bulunduğu tehlikeden nasıl kurtulacak?

Sibel Karagöl
02 Şubat 2017 - 18:41
Yeni Bölüm

Kanal D'nin uzun yıllardır sevilen dizisi Arka Sokaklar 427. bölüm fragmanı yayınlandı. Yarın akşam yayınlanacak Arka Sokaklar'ın gerilim dolu dakikalara ev sahipliği yapacak 427. bölümünde haksız yere tutuklanan Rıza Baba içinde bulunduğu tehlikeden nasıl kurtulacak?

Arka Sokaklar yayınlanan son bölümü 426. bölümde, ekip Veysel'i tutukladıktan hemen sonra, Veysel'in beklenmeyen ölümüyle ekibe soruşturma başlatılmıştır. Veysel'i öldürmekle suçlanan Rıza Baba'ya hapishane yolu görünüyor.

17-02/02/arka1.jpg

Zaman Daralıyor

Rıza Baba'nın masum olduğundan emin olan ekip bu duruma çözüm bulamaz. Fakat Rıza Baba'yı kurtarmak için zaman daralıyor. Azılı mahkum olan Oktay Ocak, Rıza Baba'yı öldürmek için zaman kollamaktadır. Ekip yarın yayınlacak 427. bölümünde bu oyunu bozmak için neler yapacak?

Bu sırada ekibin tek uğraşması gereken şey Rıza Baba değildir. Şehir de büyük bir patlama gerçekleştirmek üzere olan canlı bombayı bulup etkisiz hale getirmeleri gerekir.

Arka Sokaklar 427. Bölüm Fragmanı

Ekranların 11 sezondur iligiyle takip edilen ve her bölüm ayrı bir aksiyona ev sahipliği yapan dizisi Arka Sokaklar, yarın akşam saat 20.00'da Kanal D ekranlarında 427. bölümüyle yayınlanacak. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin