Show TV'nin yeni yabancı gelini Bella

Show TV'de yayın hayatına başlayacak olan Yeni Gelin dizisinin başrolü Jessica May'in canlandırdığı Bella kimdir?

Sibel Karagöl
02 Şubat 2017 - 19:27
Magazin

Yakın zamanda Show TV'de yayınlanmaya başlayacak olan Yeni Gelin dizisinin başrollerini Jessica May Drociunas, Tolga Mendi paylaşıyor. Brezilyalı manken olan Jessica May, güzelliği ve düzgün fiziği ile dikkkatleri üzerine çekiyor. Ekranlara hızlı bir giriş yapan Jessica May, kariyerinde ilk defa başrol oynayacayak.

17-02/02/yen-gelin.jpg

Ekranlarda yerini almak için çalışmalarına hızla devam eden Yeni Gelin'de Jessica May, yabancı gelin Bella karakterini canlandıracak. Çekimleri Adana’da yapılacak olan Yeni Gelin dizisinde Hazar'ı görüp hızlı bir evlilik yapan Bella, Hazar'ın  ailesiyle yaşamaya ve ayak uydurmaya çalışmasını konu alacak.

Yeni gelin hallerini ve kültür çatışmalarını komedi ve dram ile harmanlayacak dizinin oyuncu kadrosunda Mustafa Avkıran, Dağhan Külegeç, Sema Keçik, Lale Başar, Renan Bilek, Murat Kocacık, Yonca Şahinbaş, Burçin Bildik, Zeynep Kankonde, Esin Gündoğdu ve Şilan Makal bulunuyor.

17-02/02/yen3.jpg

Dizinin senarist ve yönetmenlik koltuğunda Aşk Yeniden dizisiyle adını duyuran Ersoy Güler yer alıyor.Süreç Film’in yapımcılığını üstlendiği Yeni Gelin deneyimli oyuncu kadrosu ve eğlenceli hikayesiyle Show TV ekranlarında yayın hayatına başlayacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin