Yıldızlar Şahidim 2. bölüm fragmanında büyük iddia

Star TV ekranlarında 27 Ocak 2017 Cuma günü yayın hayatına başlayan Yıldızlar Şahidim izleyicilerin beğenini topladı. Yıldızlar Şahidim yarın akşam yayınlanacak 2. bölümünde neler olacak? Detaylar haberimizde.

Sibel Karagöl
02 Şubat 2017 - 22:31
Yeni Bölüm

Star TV ekranlarında 27 Ocak 2017 Cuma günü yayın hayatına başlayan Yıldızlar Şahidim izleyicilerin beğenini topladı. Yıldızlar Şahidim yarın akşam yayınlanacak 2. bölümünde Haziran'ı meşhur etmek isteyen Zeynep, kızlarının şarkıcı olmasına karşı olan Haziran'ın ailesini ikna etmeye çalışıyor. 

17-02/02/w.jpg

Popstar Aras en büyük hayranın melektaşı olmasına şaşırsa da, Haziran için seviniyor ve ona olan ilgisini göstermekten çekinmiyor. Bu sırada Aras'ın babası, Haziran'dan uzak durması gerektiğine ikna etmek için sınıf farklılığını bahane ediyor.

Yıldızlar Şahidim 2. Bölüm Fragmanı

Aras ile Haziran yakınlaşırken, Aras ve babası Zeyno'yu Haziran konusundan uyarmaktan geri kalmazlar. Yıldızlar Şahidim 2. bölüm fragmanında geçmişinde boşluklar ve büyük hatalar olan Zeyno'nun eski bir sabıkalı olduğunu öğreniyor.

Yıldızlar Şahidim 2. Bölüm 2. Fragmanı

Ekranlara bomba gibi düşen Star TV'nin yeni dizisi ile ilgili bilgi almak için, Yıldızlar Şahidim Oyuncu Kadrosu ve Konusu haberimize buradan ulaşabilirsiniz.

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin