Masum dizisi yeni sezon Kanal D'de yayınlanacak!

Yönetmenliğini Seren Yüce'nin üstlendiği Türkiye'nin ilk profesyonel internet dizisi olan Masum yeni sezonda Kanal D'de başlıyor.

Berfu Gürle
19 Eylül 2017 - 17:00
Yeni Bölüm

BluTV ile yayın hayatına başlayan dizi, Berkun Oya'nın kaleme aldığı tiyatro oyunu 'Bayrak'tan esinlenilerek kaleme alındı. Emekli komser Cevdet ve eşinin son yıllarını şehirden uzak bir çiftlikte geçirmesiyle başlayan dizi, küçük oğullarının bir gece yarısı eve dönüşüyle yaşanan olayları anlatıyor.17-09/19/masum-dizisi-yeni-sezon-kanal-dde-yayinlanacak-1505829477.jpg

Oyuncu kadrosunda Haluk Bilginer, Ali Atay, Okan Yalabık, Serkan Keskin, Nur Sürer, Bartu Küçükçağlayan ve Tülin Özen'in olduğu dizi için geri sayım başladı. Dram-polisiye ve suç türünde olan Masum, 1. sezonu 8 bölüm sürdü.  2. sezon yeni bölümüyle 24 Eylül Pazar akşamı 23:30'da Kanal D ekranlarında seyircisiyle buluşacak. 

Masum Fragman

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin