Masumiyet dizisinin yayın tarihi belli oldu!

Yeni dizi Masumiyet ne zaman başlıyor?

Merve Mutlu
16 Şubat 2021 - 10:19
Gündem

Gold Film yapımcılığında hazırlanan ve Fox TV ekranlarında izleyici karşısına çıkmak üzere gün sayan Masumiyet dizisinin geçtiğimiz günlerde yayınlanan ilk tanıtımı izleyicilerden büyük beğeni topladı. Çok sevilen isimlerden oluşan oyuncu kadrosu ve farklı hikayesi ile dikkat çekmeyi başaran dizinin ne zaman başlayacağı da tam olarak belli oldu.

21-02/16/avsar.png

Çok uzun zamandır dizi projelerinden uzak duran Hülya Avşar'ı ekranlarda dönmeye devam eden ve yaklaşık 25 yıl önce beraber kamera karşısına geçtiği Mehmet Aslantuğ ile paylaşacağı başrole Deniz Çakır'ın da eşlik edeceği dizinin kadrosunda: Kimya Gökçe Aytaç, Tolga Güleç, Selen Uçer, İlayda Alişan, Serkay Tütüncü, Deniz Işın, Asena Tuğal, Neslihan Arslan ve Rüçhan Çalışkur gibi isimler de bir araya geliyor.

Masumiyet dizisinin yayın tarihi belli oldu!

21-02/16/masumiyet.png

Çarşamba günleri yayınlanacağını daha önce açıkladığımız yeni dizi Masumiyet'in kesin yayın tarihinin 24 Şubat akşamı olduğu açıklandı. Yeni dizi yayın günü nedeniyle e "Sadakatsiz", "Kuruluş Osman",  "Doğduğun Ev Kaderindir" ve "Benim Adım Melek" gibi projelerle reyting mücadelesine girecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin