Merve Mutlu
16 Şubat 2021 - 12:02
Gündem

En son Tozkoparan dizisinde Celal karakteriyle izlesek de tüm Türkiye'nin hafızasına bir döneme damgasını vuran Issız Adam filmi ile kazınan oyuncu Cemal Hünal, tv8 ekranlarında yayınlanan Survivor yarışmasına katılmış ve adadan gözyaşlarıyla ayrılmıştı. Oyuncunun yeni dizi ile anlaşma yaptığı öğrenildi.

21-02/16/cemal-hunas.jpg

Başrollerinde Cansu Dere ve Caner Cindoruk'un yer aldığı ve Doctor Foster dizisinden uyarlanan Sadakatsiz dizisi, Kanal D ekranlarında başlayan yayın hayatına başarıyla devam ediyor. Sevilen isimleri ağırladığı kadrosu ve dikkat çeken hikayesi ile reytinglerde kanalın yüzünü güldüren başarılı diziye Cemal Hünal da katıldı. Hünal reyting rekortmeni dizide Sinan rolüne hayat verecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin