Seda Türkmen Tövbeler Olsun'dan ayrılıyor!

Tövbeler Olsun kadrosunda ayrılık vakti.

Merve Mutlu
16 Şubat 2021 - 12:30
Gündem

Başarılı ama çok pinti bir mücevher imalatçısı olan Horanta Holding’in patronu Namzet Horanta’nın, pintilikten cömertliğe giden büyük değişimini ve bu değişimin ailesi ile çevresi üzerindeki etkilerini komik bir dille anlatan TRT dizisi Tövbeler Olsun'un kadrosunda ayrılık yaşanıyor.

21-02/16/tovbeler-olsun.jpg

Başrollerinde Güven Kıraç, İpek Tuzcuoğlu ve Erkan Can'ın paylaştığı ve Çiçek Dilligil, Ünal Silver, Seda Türkmen, Sercan Badur, Mert Carim, Merve Erdoğan, Mert Denizmen, Semiha Bezek, Naz Çağla Irmak, Batuhan Aydar, Kerem Muslugil,Tolga Canbeyli, Cansu Kurgun, Ozan Güçlü, Hasan Kaçan ve Duru Baykal gibi birbirinden başarılı ve sevilen isimleri bir araya getiren projeye en son Çiğdem Tunç katılmıştı.

Seda Türkmen Tövbeler Olsun'dan ayrılıyor!

21-02/16/seda-turkmen.jpg

Her Pazar saat 20.00 de TRT1'de izleyicilerle buluşan dizi Haluk Özenç, Oktay Berber, Cankut Okutur ve Hüseyin Kaçan'ın yazdığı senaryosu ile büyük beğeni topluyor. Yakın zamanda final yapacağı bilinen dizinin kadrosunda yer alan Seda Türkmen kadroya finalden önce veda ediyor. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin