Sefirin Kızı'nın Kahraman'ı Bülent Şakrak'tan diziye veda mesajı..

Bülent Şakrak'tan diziye veda mesajı yayınladı.

Merve Mutlu
16 Şubat 2021 - 12:34
Gündem

Başrollerinde Neslihan Atagül Doğulu ve Engin Akyürek'in bir araya geldiği oyuncu kadrosuyla Star TV ekranlarında yayınlanmaya başlayan Sefirin Kızı'nda başrol oyuncusu Atagül'ün riskli sağlık durumu nedeniyle diziden ayrılması hem herkesi şaşırtmış hem de üzmüştü. Yeni başrol oyuncusu Tuba Büyüküstün'ün kadroya dahil olması ise dizinin seyrini değiştirdi.

21-02/16/mavi.png

Nare karakterini canlandıran Neslihan Atagül'ün ardından, dizide Sancar efenin ortağı ve dostu olan ancak daha tanımadan Nare'ye aşık olan Gediz ağa karakterini canlandıran Uraz Kaygılaroğlu'nun da diziden ayrılması dizinin hayranlarını üzmüştü. Yerine Büyüküstün'ün Mavi karakteriyle dahil olduğu diziye en son Ferit Aktuğ katılmıştı. Kadrodaki hareketlilik devam ederken geçtiğimiz bölümde de Kahraman karakterini canlandıran Bülent Şakrak diziye veda etti.

Sefirin Kızı'nın Kahraman'ı Bülent Şakrak'tan diziye veda mesajı..

21-02/16/bulet-s.png

Sancar'ın düşmanı Kahraman karakterini başarılı oyuncu Bülent Şakrak, karakterin dizideki hikayesinin bitmesi ile diziye veda edince sosyal medya hesabında veda paylaşımı yaptı. 

"Sefirin Kızı tayfasına inceden bir duyurudur. Bugün veda günü, akşama bu işi finale götürüyoruz Kahraman Boz açısından.. Şahane bir yolculuk ve eşsiz bir deneyimdi.

Özellikle yolu çiçeklendiren siz seyircilere binlerce teşekkür ediyorum.Ardından Dünyayı kuran, arkadaşlığını esirgemeyen, tevazunun baş kenti Aslan genel yönetmenim @emre.kabakusak ve her biri enerji deposu olan diğer yönetmenlerim @muratkerasus @isilsugunday a, giydiği ayakkabıdan, takındığı tavra kadar ders niteliğinde bir görüntü yönetmeni olan, değerli ağabeyim @serdar_armutlu ya ve onun çook kıymetli teknik ekibine, Yapımın benim için tüm yükünü aslanlar gibi sırtlanmış ve insanlığı ile herkesin derdine derman olma gayreti olan @ceyhunolas ve ekibine. Disiplin ve çalışkanlıklarına her an beni hayran bırakan çok değerli oyuncu arkadaşlarımı da unutmadım tabii ki ,ancak; çook kalabalıklar O nedenle arkadaşlarıma da bu işin lokomotif vazifesini en iyi şekilde yerine getirmiş çok değerli @neslihanatagul @urazka ve #enginakyürek vasıtası ile binlerce teşekkür ediyorum tekrar. Ve son olarak canım @gozdecigaci sen şahane bir partnersin. İyi ki geldim, iyi ki aranıza aldınız. .Alayınızı çook sevdim, seveceğim.. EYVALLAH."

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin