Merakla beklenen Kırmızı Kamyon dizisinden ikinci tanıtım geldi!

Kırmızı Kamyon çok yakında başlıyor!

Merve Mutlu
16 Şubat 2021 - 13:43
Gündem

Osman Kaya'nın yönetmen koltuğunda oturduğu, senaryosu Meriç Demiray ve Ezgi Özcan’ın kaleme alacağı Show TV'nin yeni dizisi Kırmızı Kamyon, yayınlanan ilk tanıtımıyla heyecan yaratmıştı. Sevilen isimleri kadrosunda bir araya getiren dizi çok yakında başlayacak.

21-02/16/kk.jpg

Görkem Sevindik, Ushan Çakır, Deniz Hamzaoğlu, Aslı Orcan, Burak Berkay Akgül, Timur Ölkebaş, Gürberk Polat, Melisa Akman, Uğur Arda Başkan, Sümeyye Aydoğan, Efekan Can, Gerçek Sağlar Alnıaçık, Süreyya Kilimci, Hasibe Özgür, Onur Yar, Bülent Çolak, Tuğçe Karabayır ve Mehmed Mehmedof gibi sevilen isimleri kadrosunda bir araya getiren proje, hayat kurtaran itfaiyecilerin mücadelelerini mesleklerine ve birbirlerine olan bağlarını anlatmaya hazırlanıyor.

Merakla beklenen Kırmızı Kamyon dizisinden ikinci tanıtım geldi!

21-02/16/gorkem-sevindk.jpg

Show TV ekranlarında yayınlanacak olan Kırmızı Kamyon'un başlaması merakla beklenirken yeni bir tanıtım daha yayınlandı. 

Kırmızı Kamyon 2. Tanıtım:

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin