Masumiyet Ela (İlayda Alişan) kimdir? Yaşı, dizileri...

Masumiyet dizisinde hangi oyuncu kimi canlandırıyor?

Merve Mutlu
24 Şubat 2021 - 15:58
Gündem

Fox ekranlarının başarılı oyuncuları bir araya getirerek farklı bir hikaye anlatmak üzere hazırlanmış yeni dizisi Masumiyet bu akşam başlıyor. Dizinin Ela'sı kimdir? sorusunun yanıtı da haberimizde sizi bekliyor...

Masumiyet Ela kimdir?

21-02/24/ilayda-alisan.png

Ela 19 yaşına girmek üzere olan genç bir kızdır. Bahar'ın kızıdır. Lise bitmiş, üniversite heyecanı başlamış. Her şeyi yapabileceğine inandığı, her yöne sapmak istediği yaştadır.  Bir tıkla dünyayı değiştiririm derken olmayacak bir aşka bulaşmış ve hayatı gittikçe daha kötü bir hal almıştır.

Masumiyet dizisinde Ela karakterini İlayda Alişan canlandırmaktadır.

İlayda Alişan kimdir?

21-02/24/masumiyet-ela.jpg

1996 senesinde dünyaya gelen İlayda Alişan an itibarıyla 23 yaşındadır. Çocukluk yaşlarından beri oyunculuk ile iç içe olan İlayda Alişan,reklam filmlerinde oynamış ve ardından 2011 senesinde ekrana gelen Bir Çocuk Sevdim adlı televizyon dizisi ile izleyicinin dikkatini çekmiştir. Bu dizide Merve karakterini canlandırmıştır. Günümüze dek pek çok dizide rol almıştır. İlayda Alişan'ın son projesi ise Show Tv ekranlarının bir fenomen haline gelen dizisi Çukur'dur...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin