Merve Mutlu
24 Şubat 2021 - 16:48
Gündem

Fox ekranlarının başarılı oyuncuları bir araya getirerek farklı bir hikaye anlatmak üzere hazırlanmış yeni dizisi Masumiyet bu akşam başlıyor. Dizinin Harun'u kimdir? sorusunun yanıtı da haberimizde sizi bekliyor...

Masumiyet Harun Orhan kimdir?

21-02/24/aslantug.png

Tertemiz dünyası, müstakbel damadına yönelen suçlamalarla kirlenen Harun, İrem içim adeta bir süper babadır. Babalığının en büyük sınavını vereceğinden habersiz olan Harun için de yeni bir macera başlamaktadır.

Masumiyet dizisinde Harun karakterini Mehmet Aslantuğ canlandırmaktadır.

Mehmet Aslantuğ kimdir?

21-02/24/mehmet-aslantug-1614174967.jpg

25 Eylül 1961 doğumlu oyuncu Kafkasya göçmeni, çiftçi bir ailenin 5. ve son çocuğu olarak doğdu. İlköğretim ve Lise eğitimini Samsun da tamamladı. Oyunculuğa amatör olarak ve tümü öğrencilik yıllarında olmak üzere Tiyatro da, Deneme Sahneleri nde; profesyonel oyunculuğa ise, 1985 yılında, İktisadi İdari Bilimler Fakültesi / İşletme eğitimini bırakarak başladı. 1993 yılında Detay Film 'i kurdu. Arzum Onan 'la evli. Can adında bir oğlu var.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin